Hol lehet találni kidolgozott angol középfokú szóbeli tételeket? (tudásbázis)
6. 0a969f72e1
2011. júl. 6. 08:35
Igen,azt gondoltam, hogy jobb ha magamnak dolgozom ki, csak segítségnek vagy ellenőrzésnek - ragozás...stb. - jó lett volna.
Azért köszönöm a hozzászólásokat.
5. salahef
2011. júl. 5. 13:03
szerintem vegyél valami jó könyvet, amiben témák szerint van szószedet, plusz általános dolgok, ezekhez meg saját véleményt úgyis tudsz még mondani...
4. Kira88
2011. júl. 5. 12:48
sziasztok
én foglalkozom ilyenekkel,szívesen kidolgozok személyre szabottat is,keressetek priviben.
3. Pinklakk
2011. júl. 5. 12:20
Szia! Ez engem is nagyon érdekelne, ...már keresgettem a neten ezt-azt, de semmi igazán használható, érdemlegeset nem sikerült találnom :( Ha valakinek van tippje, vagy esetleg elküldené, ami neki megvan azt nagyon szépen megköszönném!!! :) Email: pinklakk@gmail.com
2. miccer
2011. júl. 5. 12:19
Függ a vizsgától, meg a legtöbb helyen a tételek legalább fele olyan, amelyet neked magadnak kell kidolgozni. Hozzáteszem, hogyha saját magadnak csinálod meg, az tutira rögzül, nem úgy mint más szavai, szófordulatai (nem kevés esetben rossz megfogalmazása).
1. 0a969f72e1
2011. júl. 5. 12:08
Hol lehet találni kidolgozott angol középfokú szóbeli tételeket?
További ajánlott fórumok:
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Hol találok kidolgozott eladó, vagy bolti pénztáros tételeket? Tudna valaki segíteni?
- Hol találok neten angol középfokú vizsgára kidolgozott témaköröket?
- Élelmiszer és vegyiáru eladó tanfolyamra kidolgozott tételeket merre találok?
- Jogi szakvizsgához keresek kidolgozott tételeket (EU). Tud valaki segíteni?