Hol lehet szep alkalmi ruhat venni a NY-dunantulon? (tudásbázis)
ket reszes ruhara gondoltam... pantnelkuli, talan fuzos felosovel, meg valamilyen romantikus, terdig ero szoknyara... selyemszatenbol...
Ha van nehany keped (masmilyen is) szivesen megneznem.
szia!
elképzelésed van esetleg,hogy milyen ruhát szeretnél azo kívűl,hogy alkalmit?koktélt vagy hagyományosat,rövidebet/hosszabbat,hosszú ujjút,ujjatlant,stb?:)
én nagyon szeretem a ruhákat,igy van pár alkalmi ruha képem is,átküldöm szívesen emailen,ha gondolod,és tényleg jobban jársz egy varróővel,aki igazánn ügyes az kép alapján is megcisnál neked bármit:)ráadásul sokkal jobb,ha nem konfekciót veszel,mert még ha bele és férsz,nem biztos,hogy a hossza stimmelni fog,vagy épp a mellet lenyomja kicsit,vagy csak épp popsin nem az igazi,én is mindig így járok:)ezért ajnálom én is a varratást.meg kölcséghatákonyabb is:)
erre is jó a net, biztos találsz divat magazinokat.
Pl a qellét meg az otto-t végig is lapozhatod!
Én is szoktam nézegetni, de burdába is sokféle van.
Én kicsit szerencsésebb vagyok, mert meg is tudom varrni, azért ajánlottam.Nekem sem konfekció méreteim vannak és így nagyon nehéz!
Remélem sikerrel jársz!
További ajánlott fórumok:
- Debrecenben hol lehet olcsón (20ezer) alatt öltönyt, és ugyanilyen árban alkalmi ruhát/menyasszonyi ruhát venni?
- Ázsia Centerbe lehet kapni kislány koszorúslány/alkalmi ruhát?
- 74/80-as fiú babára keresztelő/ünneplő/alkalmi ruhát hol lehet kapni (leginkább webáruház)?
- Alkalmi ruhát keresek! Budapesten hol és átlag mennyiért lehet venni egy térd alá érő rucit?
- Hol lehet Debrecenben vagy környékén szép, alkalmi ruhát venni?
- Hol lehet eladni Orlandó márkájú női alkalmi ruhát?