Hol lehet olyan pelenkát venni, amiben strandolhat a kicsi? (tudásbázis)
Ó, nekem még nem kell, de érdekelt a téma, és csodálkoztam, hogy ott is kapható. :) Én még 'picit' várok a családalapítással.
Egyébként szerintem nem baj, hogy anélkül nem engedik be vele. Olyan fertőzések lehetnének, ha valami történne, és egy gyerek sem hordana a bugyi alatt pelust...
Mi tavaly a Balaton mellett vettünk, utána üzletben láttunk majdnem féláron.
Inkább tényleg a nagyobb hipermarketekben nézd meg először, vagy a drogériákban. De ahogy valaki írta, pisi ellen nem véd, és egy fürcsi után le k ell venni a piciről, mert annyira megszívja magát vízzel, ha sokat pancsol a manód, akár egy-két nap alatt is elhasználható. Belegondoltam, milyen nehéz lehet cipelniük, mint egy kis potrohos méhecske, úgy néznek ki benne.
Én a nyáron csak egy kis bugyit adtam a csajokra (mindketten pelusosak) a pancsoláshoz. Viszont van olyan fürdőhely, ahová nem engedik be nélküle a gyereket.
Bármelyik nagyobb üzletben vehetsz, ahol peló is van. Úszópelusnak hívják.:) Ha jól emlékszem tizen valamennyi van egy zacskóban, ugyanúgy kg határig, mint a normál peló és 1500 ft körüli áron, attól függően, hol veszed.
Strandon ne! Ott a legdrágább!
Én a pelenka diszkontba vettem 100ft/db
Babyloves volt épp nálluk ami a dm saját márkása.
Minden nagyobb bevásárlóban, de kisebbekben is: van pamperses, huggiesos, de tescosat is láttam már! Swimmpants: így keresd!
Nekünk volt egyszer huggiesos! Tul.képpen ezek a pelusok csak arra jók, ha véletlenül nagydolga akad a bébinek, akkor ne a vízbe kössön ki. Ugyanis a pisi simán kifolyik belőle! Csak akkor kell ráadni, mielőtt bementek a vízbe (közvetlen előtte), mert különben pisis lesz minden! Mi így jártunk!
További ajánlott fórumok:
- Újszülött babának a pelenkatortán kívül mit lehet ajándékozni?
- Pelenkát egészségpénztárra hogy lehet venni?
- Terpeszbetétes pelenkát hol lehet kapni?
- A kutya pelenkát ki lehet mosni?
- Debreceni babycenterben lehet pelenkát kapni? Kaptam ajándékutalványt, de másra nincs szükségem most.
- Honnét lehet jó minőségű (vasalt) dada pelenkát rendelni?