Debreceni babycenterben lehet pelenkát kapni? Kaptam ajándékutalványt, de másra nincs szükségem most. (tudásbázis)
6. mkriszti81 (válaszként erre: 5. - 3da688d0af)
2012. máj. 12. 16:09
nincs mit, de azért rákérdezhetsz telefonon is, az a tuti
az utalvány általában egy évig jó szokott lenni, illetve lehet, hogy hosszabbítható is, de egy év alatt biztosan kell majd valami
mi itt a győriben vásárolunk szinte mindent, így kedvezményt is adnak minden 10. vásárlásból, legutóbb épp egy sport babakocsit vettünk meg így olcsóbban ;)
5. 3da688d0af (válaszként erre: 4. - Mkriszti81)
2012. máj. 12. 14:55
Ez nem jó hír.:( Köszi!
4. mkriszti81 (válaszként erre: 3. - 3da688d0af)
2012. máj. 12. 13:55
a győri Babycenterben nem lehet kapni, feltételezem Debrecenben sem :S (pláne, ha a neten sincs a termékek között)
ők inkább felszerelési eszközöket árulnak, fogyó eszközöket (pelenka, popsitörlő, bébikaja stb) nem
3. 3da688d0af
2012. máj. 12. 13:52
Az igen, de a honlapján nem találtam az áruk között, ezért kérdeztem meg itt. Hátha van valaki, aki debreceni és tudja.
2. Csirivirir
2012. máj. 12. 13:48
A logika azt kívánná, hogy tuti!
1. 3da688d0af
2012. máj. 12. 13:48
Debreceni babycenterben lehet pelenkát kapni? Kaptam ajándékutalványt, de másra nincs szükségem most.
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Nyilas Misi... Nem lesz többé debreceni diák