Hol lehet megnézni egyben a keresztféléves induló képzéseket? (tudásbázis kérdés)
Én szerencsére találtam megfelelőt!
ZsKF-re nem jelentkezett valaki? :-)
Itt az iskolák vannak név szerint.Ezen belül amelyik suliba akarsz menni annak a nevénél van,hogy milyen szakot indít,mert nem mindegyiket
Újabb jelentkezési időszak kezdődik október 15-től, ezúttal a 2010. februárjában induló felsőfokú képzésekre lehet majd beadni a szükséges dokumentumokat. A jelentkezési határidő november 15-e, tekintettel arra, hogy az munkaszüneti napra esik, november 16-ig lehet jelentkezést benyújtani.
Azok jelentkezhetnek a keresztféléves képzésre, akik már rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, illetve azok előtt is nyitva áll a lehetőség, akik mesterképzést választanának, és januárban befejezik tanulmányaikat az alapszakokon.
Mától már minden érdeklődő átnézheti a februárban induló keresztféléves meghirdetéseket és tudnivalókat felvi.hu oldalon. Pontosan egy hónapjuk van a jelentkezőknek, hogy eldöntsék, melyik képzésen kívánnak továbbtanulni, vagy folytatni alapképzéses tanulmányaikat mesterképzésben. A lezárult jelentkezéseket követően 2010. január 15-én derül ki, hogy kit hova vettek fel.
A keresztféléves képzésekre a hagyományos felvételi eljáráshoz hasonlóan postán és elektronikus úton is be lehet nyújtani a jelentkezést. Az e-felvételi szintén a felvi.hu oldalon érhető el.
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemes megnézni vagy hová érdemes elmenni Budapesten egy 5 és 7 éves gyerekkel, ami számukra érdekes de tartalmas szórakozás is egyben?
- BKF-en felsőfokú szakképzést szoktak indítani keresztfélévkor?
- 2012 február keresztfélév felvételi
- Hol lehet ingyenes vagy nagyon kedvező OKJ-s képzéseket találni?
- Indít valamelyik tanítóképző keresztféléves képzést?
- 2012. február keresztfélév felvételi. Ki hova? Megéri?