Hol lehet majd nézni az új csatornát az M3-at? (tudásbázis)
Ide is beírom amit a másik, e témával foglalkozó topikba írtam:
Háromszor hívtam fel ezügyben a T-Home ingyenes kp számát, részben mert idős ismerőseim kérték,h nézzek utána, mert nagyon várták. Első alkalom, dec, 19. Igen, indul, újra kell futtatni a programozást és így meg lehet találni. Rákérdeztem, biztos benne h ebben az országrészben ebben a városban is és a rendes, mindenki által fogható kábel tv-n? Igen. Dec. 20- bementem a helyi T-Home üzletbe, ahol előző héten még azt mondták, semmi felvilágosítást nem kaptak. Dec. 20-án azt mondták, igen, fogható, este 6-kor indul, és a nemrégiben kivett Viva vagy vmelyik Viasat csatorna helyén (nem tudták pontosan) Körtelefon az idős ismerősöknek. Eredmény: semmi. Dec. 21- telefon a kp-ba ismét. Természetesen más vette fel a telefont. Válasz: igen, tegnap este óta fogható az X MHz hullámhosszon, azt keressük meg. Eredmény: semmi. Felhívtam a TV szerelőt, h ő tapasztalt-e vmit, mondja, sehol nem tudják még fogni. Harmadik alkalom a kp-ba, harmadik ügyintéző: január 6-étől lesz mindenütt fogható a kábeltv-n, de meg kell keresni, az IPTV-n pedig a januári csomagban már benne van, nem kell külön keresni.
Innentől kezdve fogalmam sincs kinek lehet hinni és mikortól lesz. Viszont fogható a Mindig TV-n, simán bejön, és tegnap az Üvegcipő volt Domján Edittel amit nagyon-nagyon szerettem, de mivel mi nem tudtuk fogni...... Csak azt nem értem, h legalább a központ miért nem tudja pontosan? Az már nyilván túl nagy, megvalósíthatatlan igény lenne a szolgáltatást igénybevevők részéről, ha elvárnánk, h az illetékesek a vidéki irodákat is pontosan tájékoztassák :-((
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Az iwiwen meg lehet nézni, ki keres rám, és hányszor, s más is látja, hogy én őt hányszor nézem meg?
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- A szolgáltatóm kivette a csomagból az ID(Investigation Discovery) csatornát. Hogyan lehet magyar nyelven online nézni az élő adást?
- Jimjam tévécsatornát melyik szolgáltatónál lehet kérni?