Hol lehet kapni kész piskótalapot? (tudásbázis)
Nagy méretű volt,nem tudom pontosan mekkora de nagy.
Jó íze volt.Én gesztenye tortát csináltam belőle:-D
Sparban is van egészben piskóta karika.Méretet nemtudok,de nem kicsi,olyan rendes nagy.Átlátszó zacsiban szokott lenni és valamiféle cirmókás minta van rajta,ha jól emlékszem.Ezt magadnak szét tudod vágni.Ennek a sparosnak az íze is jó,mi dobostortát csináltunk már belőle.
Vagy pedig a Lidlben is láttam a múltkor,az szeletelt,ha jól emlékszem háromba van vágva.Annak az íze szerintem olyan lehet mint annak a fajta gyümölcstorta lapnak,amit olyan műanyag valamibe raknak aminek papír az alja.
Én a Spar-ost ajánlom,ha választani kell,az finom.
Kedves Bea!
És milyen volt a méret? mert nekem 4 db 28-as átmérőjű piskótalapra lenne szükségem!
Nem tudom, sajnos nem jártam az Aus...-ba
Lehet kapni olyan piskóta karikát amit itt Magyarországon sütnek, ha megnézed az összetételét tudni fogod, sima folpackba csomagolva, vannak mézes lapok is, piskóta karikák, stb, csak ne azt a külföldi, hónapokkal előre megsütött vackot! :)
Nagyon szépen köszönöm!
Van már valami bevált márka? :)
Sziasztok! Pénteken tortát sütők a férjem öccsének, de nem szeretnék a piskótával már foglalkozni pici gyerek mellett, és a többi karácsonyi teendő mellett! Hol lehet tutira kapni kész piskótalapot? Az Auchanba tervezem ma a nagybevásárlást, ott van szerintetek?
Előre is köszönöm!
Békés, Boldog, Szeretetben Gazdag Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :)
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki hol lehet kapni azt a gázon készíthető fém tallér sütőt?
- Hol lehet kapni fából készült teafilter tároló dobozt?
- Hol lehet előfőzött/félkész kukorica darát (puliszkához) kapni? Melyik boltokban?
- Hol lehet kapni marcipánból készült házaspár figurát esküvőre?
- Csigatészta készítőt fából hol lehet kapni?
- Tudjátok hogyan készül az a lángos, amit a strandokon, piacokon lehet kapni?