Hol érdemes tablethez bőr tokot venni, lehetőleg olcsón? :D Annyi féle van.. :S (tudásbázis)
4. Li Dzsin
2013. szept. 11. 19:47
Köszi a segítséget!
7"-os a tablet, szóval nem nagy. Igazából a bőr léte nem feltétlen kitétel, csak gondoltam az tartósabb. :)
Vidéki lévén sajna elég korlátozottak a lehetőségeim, főleg a webshopokra tudok támaszkodni - az meg azért lutri :S
3. 9892d65728
2013. szept. 11. 18:27
A bőr tok tablethez sem olcsó...nem mindegy a méret(8-10-11 coll),aztán a praktikusság,zárhatóság, esztétikum...
Esetleg műbőr, vagy viszonylag barátságos műszálas szövet tépőzárral 700.-Ft-ért.
Bementem a budaörsi osanba, volt vagy tízféle változat...jobbnál-jobbak...
Na persze a legolcsóbbat vettem 700-ért, mert baromi praktikus, és egyszerű...ja, nem bőr 6000.-ért...
a tabletem 150e volt, lehet, hogy dukálna neki egy drága tok...eddig nem neheztelt.
A kérdésedre nem válaszoltam ugyan, de némi támpont..
2. 090716
2013. szept. 11. 14:57
Mindenképpen olyan helyen ahol bele tudod próbálni...láttam már érdekességeket! ;D
1. Li Dzsin
2013. szept. 11. 14:06
Hol érdemes tablethez bőr tokot venni, lehetőleg olcsón? :D Annyi féle van.. :S
További ajánlott fórumok:
- ORSZÁG-VÁROS ABC szerint, lehetőleg felváltva
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- Szeretnék venni otthonra egy testzsír mérő eszközt, lehetőleg nem túl gagyit de nem is méregdrágát... Melyik márkát ajánljátok?
- Szükségem van egy pszichológusra. Lehetőleg ingyen. Nincs pénzem.
- Hol tudok venni olcsón TV-t? Sürgős lenne, lehetőleg 72 cm-nél ne legyen kisebb
- XXL-es, férfi, plüss köntöst szeretnék olcsón, lehetőleg Csepel környékén. Ötletek, hogy hol találok?