Hogyan veszik ki a bent maradt fogdarabot? (beszélgetés)
nem,volt probléma mentes.
de,már nagyon fájj!
Akkon nem vártál hiába, mert érdemben elmagyaráztam a 22. hsz-ben a dolgot :-)
Acsarkodást hagyon rátok :-)
Igazad van. De nem ez volt az általad felvetett kérdés.
Mármint hogy ki a jó ember! Ennek az egésznek ahhoz mi köze van?
Szó nem esett emberségről! Csak helyesírásról. Én legalábbis csak azt vetettem fel.
Oké, oké, én nem akarok veszekedni, csak én is bátorkodtam ezt megjegyezni, mert mostanában itt a Hoxán mindenki kötözködős kedvében van.
Tudom, hogy nem azt mondtad hogy nem jó ember, ezt is csak úgy megjegyeztem. Mert lehet, hogy nem ír helyesen, de lehet jobb ember, mint az, aki helyesen ír. Sose tudni.
öszefonódik, mint az élősövény :-)))
Ez jó!
:-))
Bocs, én nem azt mondtam, hogy nem jó ember! Azt voltam bátor megemlíteni, hogy kerékbe töri a magyar nyelvet. Ez távolról sem kötözködés, ezek tények.
Felhívom sz. figyelmeteket, hogy valószínűleg a moderátor is hangosan szívta a fogát, mert a fórum címe valahogyan "átjavítódott"!
:-))))))
Könyörgöm, miért kell valakinek mindig kötözködni a másikkal?
Most tényleg nem mindegy hogyan ír?
Attól, hogy valamit nem ír helyesen még lehet jó ember. Ne veszekedjünk már mindig mindenkivel!
A győkér = gyökér!!!
Legfeljebb haragszol. De így kerékbe törni a magyar nyelvet! Hát vitatkozhatunk azon, hogy ki a gyökér!
nem szabad félni.. Kérsz egy szurit, s nem fáj...
nekem szájsebészeti beav. volt 2007ben... az sem fájt....
ne parázz rá
frutty
Megkérdezhetem tőled, hogy volt-e már előtte foghúzásod? És akkor minden problémamentes volt?
Nem érdemes problémát csinálni a helyesírásból, senki sem tökéletes, ugyanakkor mindenki értékes ember. Ez így van jól.
:)
ha,elolvastad ott,leirtam a győkér szót!
mi a foglalkozásod? magyartanár?
igen,is haragszom!!!!
Nekem is így szedték ki a gyökeret, utána kicsit összevarták, és egy hét múlva varratszedés. Tudom, hogy nem vígasztal, de ne félj tőle. A szájsebészek általában nagyon ügyesek és hamar kiszedik, ami bent maradt. Elérzéstelenítik, úgyhogy amíg felnyitják kicsit az ínyt, nem fáj.
Nem rémiszgetésként mondom, de ahogy elmúlik az érzéstelenítő hatása, elképzelhető, hogy fájni fog, de azon segít már a fájdalomcsillapító.
Az szerintem elviselhetőbb, mint mielőtt kihúzzák az ember fogát. (Feltéve ha azért húzták ki, mert nagyon fájt.)
Bocsánat, javítás:
nem vagy te olyan idős, hogy NE emlékezz az iskolai...
lol
További ajánlott fórumok:
- Volt aki a szülés után nem maradt bent a szokásos 4-5 napig tartó időre?
- Szülés után tényleg ha maradt még bent valami küret kanállal kaparják ki?
- Bent maradt egy darab placenta?
- Letört a fogam, csak a gyökér maradt bent. Hogyan szedik ki?
- Bent maradt foggyökérdarab ki tud magától lökődni? Van valakinek ezirányú tapasztalata?
- Műtét után bentmaradt varrat...Járt már így valaki?