Hogyan versenyezhetnék egy ilyen csajjal? (beszélgetős fórum)
*sehogy*te te vagy, egyedi, megismetelhetetlen*
*talald meg sajat magadat, a sajat egyenisegedet, stilusodat*
Igen, hülyeség az egész. Lehet szép is, átlagos is, és ronda is érdektelen és érdekes, ez mind attól függ, hogy a vevőnek mi a szép, mi az átlagos, mi a ronda, és emellett mi az érdekes és érdektelen. Nem vagyunk egyformák, az ízlésünk is különbözik minden téren.
És igen, a ronda nők találták ki ezt az egészet. Ez pont olyan, mint amikor azt mondják egy jó állással rendelkezőnek, hogy azért van ott, mert jól fekszik:))))) sokaknak eszébe sem jut, hogy azért van ott, mert ért a szakmához.
Es az is relativ, hogy kit gondolunk hulyenek:)
Logikus, hogy ha valaki leszerepel egy nala szebb csajjal szemben, az a szebb csakis hulye lehet, meg sorolhatnam: nem erdemli meg, ez igazsagtalan, stb.stb.
Aki meg leall vele, az ugye, csakis felszines pasi lehet, olyan nincs, hogy egy normalis pasinak is tetszhet egy szep csaj, nem?:))))
Miert mondod, hogy "tobbnyire"? Ez szerintem olyan marhasag, valaki lehet nagyon hulye akkor is, ha ronda, nincs semmi garancia arra, hogy akkor a belsoje olyan de olyan izgi lesz. Sot, a rondasag egy okkal tobb, hogy savanyuan nezzen a vilagra, mert neki egy ilyen test adatott.
Ezt egyebkent a csunya nok talaltak ki, hogy a szep nok tobbnyire hulyek, vagy mi?
Mondjuk lehetéges olyan szitu, hogy azonnal kell döntened, hogy találkozni akarsz-e vele, mert egyébként többet nem látod!
Nekem volt olyan, hogy a metrón nézett valaki, majd szinte a munkahelyemig jött utánam. A végén megszólított, hogy "itt, ahol most állunk, holnap találkozzunk!" Mondjuk elég mulatságos volt a helyzet, ráadásul szegény nagyon nem jött be nekem, de ha tetszett volna, biztos igent mondok.
A kezdés normálisnak tűnik...
Hogyan tovább??
Te kb. hányadik randi után feküdnél le a fiúval...
Vag kb. hány hónap után
Neked mi kell érezz ahhoz, hogy sexelj?
Én sem értem. Ilyen szemekkel, meg ami látszik, egy tök helyes lánynak kell lenned. Miért kellene egy felfújt szájúval versenyezned?
Most már teljesen nem értelek!
Még is csak azzal lehet a baj, hogy uncsi vagy...
Igen zöld, de olyan furcsa zöld így képen. Élőben másabb.
Van szürke meg fekete szemceruzám. A fekete is jó lenne gondolom, csak elrontom sztem, mert túl erős lesz a kihúzás. Olyan fura... Ha meg elmaszatolom akkor meg semmissé válik.
A szürke volt jó régebben mikor még gimis voltam. Olyan lett tőle hogy látszódott hogy van valami, de mégsem volt olyan erős és olyan ügyetlen hatása.
Most tettem fel mégegy képet. Ezt a kozmetikus csinálta, és ilyesmire szeretném én is.
Mondjuk az a rózsaszín sztem nem valami jó a szememhez, habár nem tudom milyen szín lenne jó...
hát ebből az égvilágon semmi sem látszik :)
de ahogy elnézem egy füstös hatással akartál kezdeni. az kb olyan mint kezdő festőként nekiugrani egy Rembrandt-nak :) kezdd egy ceruzával amivel kihúzod a szemed, ja és viszonylag semleges színekkel. a szemed alapján a picit macskásra kihúzottverzió nem lehet rossz :)
Na most nekirugaszkodtam, mondom itt van az a sminkpalttám, kipróbálom hogy mennyire megy a szem sminkelés.
Katasztrófa :D Én így tuti nem mennék ki az utcára.
Akit érdekel feltettem az oldalamra egy képet.
További ajánlott fórumok:
- Munkakeresés...avagy Ki hogyan, milyen úton talált munkát?
- Szerencsebambusz! Hogyan kell gondozni, mire kell figyelni, milyen tapasztalataid vannak e téren?
- Meg ismerkedtem egy lánnyal annyia problémám vele nagyon fius kinézetű és mélyhangja van.Fiuk járnátok ilyen csajjal?
- Mit kezdjek a munkatársnőmmel, aki állandóan versenyezni akar velem?
- Miért akarnak a barátnők egymással versenyezni?
- Ma randiztam egy csajjal és nagyon tetszett nekem.Amint...