Hogyan változik a mell és mérete diéta során? (beszélgetés)
Ez leginkább attól függ, hogy mennyi a zsírsejt szám a melledben. Ha sok, akkor ott valószínűleg van raktározás, akkor csökkenhet, akár jelentősen is. Viszont ha melled nagyságát nem a zsírszövet, hanem más szövetek határozzák meg, akkor nem fog semmit változni egy fogyás alkalmával.
Nekem pl. jó lett volna ha nagyobb mikor hízok....ááá dehogy, semmit nem nőtt....és épp ezért nem is fogyott amikor leadtam sok kilót. Ez egyéntől függ.
Pozitív változásra ne számíts! Vagy marad akkora vagy leereszt és úgy néz ki, mint egy bőrlebeny, nem szép látvány :S
Én anno 17-18 évesen, tehát amikor még brutál jók a kötőszövetek, feszes a bőr tudtam "legyúrni" kondizással a 80D-ből 75D-re, szerencsére ez meg is maradt a szülés után is "csak" ekkorának. Aztán mostanában lefogytam 46kilóra (stressz), hiába vagyok még fiatal ronda látvány volt, majd sikerült visszaszednem 4 kilót, ebből 1,5-2 tuti csak mellre ment és most megint gyönyörű, szerencsére nem hagyott nyomot -még- a bőrömön a fogyás-hízás-szoptatás-gravitáció
Netes vásárlás?
Esetleg, aki el tud menni a Premier Outletbe ott van Triumph üzlet és olcsóbbak a fehérneműk. Meg Calzedonia is van. Mondjuk nem mindig a legszebbek, bár a triumph-ba elég jók szoktak lenni.
Eleinte fehérnemű bolban 5000-1000-ig minőség meg a nagy nulla bár itt is sokszor rendelésre.
Aztán találtam egy jó turit 250-1500-ig és nagyon sok olyan van, amin még a cimke is rajta van, tehát nem használták és jó minőségüek nagyon.
egy kicsit off...
ti hol vesztek melltartót? én csak triumph-ba vettem eddig, de elég huzzos az árra...
szia!
típus kérdés! nekem 75 e melltartó kell, hiába fogyok mellből nekem nem megy le, pedig szeretnék kisebbeket...
További ajánlott fórumok:
- Az aura színe változik-e életünk során? Vagy születésünktől fogva halálunkig ugyan olyan színű marad?
- Az életjáradáki szerződés összege változik-e az évek során? Akár csökkenthet is vagy nőhet is?
- Hogyan lehet növelni az elszántságunkat például egy diéta során?
- Olajos magvakat szabad fogyasztani a 90 napos diéta során? Mikor?
- Mennyire változik meg fogszabályozás során az arckarakter?
- Ti mit esztek Atkins diéta során, és mennyit fogytatok?