Hogyan tudom eltüntetni ismerőseim elől a Facebookon, hogy merre jártam? (tudásbázis)
Szívesen!
Elég jól eligazodom a facebook beállításoknál, tudok segíteni,aki kérdezi..
Egy jótanács:
Írd be a google-be, hogy facebook beállítások, és kidobja részletesen, mit hogyan kell..
Adatvédelmi beállítások és eszközök
Ki láthatja a dolgaimat?
Szerkesztés
Ki láthatja a jövőbeni bejegyzéseidet?
Egyéni
( és itt van, hogy publikus-e, vagy ismerősök, vagy ismerősök ismerősei, vagy egyéni)
Tevékenységnapló használata
Átnézheted az összes bejegyzéseidet és mások dolgait, amelyekben megjelöltek.
Régebbi bejegyzések korlátozása
Korlátozod azon bejegyzéseid láthatóságát, amelyeket ismerőseid ismerőseivel is megosztottál, vagy nyilvánosak?
Ki léphet velem kapcsolatba?
Szerkesztés
Ki jelölhet téged ismerősnek?
Mindenki
Szerkesztés
Kiknek az üzeneteit szeretném látni a bejövő üzenetek között?
Alapszintű szűrés
Ki találhat rám?
Szerkesztés
Ki találhat meg a megadott e-mail címed vagy telefonszámod alapján?
Ismerősök
Szerkesztés
Ki keresheti meg az idővonalad a neved alapján?
Ismerősök
Szerkesztés
Szeretnéd, hogy a keresőoldalak találati listájában megjelenjen az idővonalad?
Ami azt illeti, Csehországban is jártam, amikor az indavideósok ezt írták vissza nekem egy furcsa jelzésre:
Egész pontosan ezt írták:
Szia,
Az IP-címed alapján Csehországon keresztül érsz el minket, ezt okozhatja proxy vagy vállalati VPN.
Üdv,
......
Ami azt illeti, Zala-megye elég messze van Csehországtól.. és életemben nem is jártam ott..
Már megváltoztattam kismilliószor, azt gondoltam, feltörhetlen, mert huszon valahány karakter, jelek, számok, kis és nagybetűk, ami másnak össze-vissza krix-krax, nekem viszont kapcsolódik valamihez..
De ez érdekes.. 08.49h-kor jártam Gyöngyösön, miközben akkor még be sem léptem, és explorert ír ki, miközben firefoxot használok, vagy google chrome-ot..
Ezek szerint feltörhették a fiókom? - amit nem tartok kizártnak, éppen egyik nap csodálkoztam rá, hogy mennyi minden eltűnt az idővonalamról..
Fiókbeállítások, vagy adatvédelmi beállítások, a jobb felső fogaskeréknél, a lakat mellett, azon belül:
Biztonsági beállítások: aktív bejelentkezések, és ott kell jóváhagyni, hogy kiírhatja-e a profilod, a facebook, hogy hol tartózkodsz, vagy sem..
Romániában voltunk egy hete és megnéztem a FB kiírja helyek címszó alatt ismeretleneknek is, hogy merre jártam. Ezt el tudom tüntetni, hogy ne lássák idegenek hol vagyok, vagy ez mindenképp nyilvános??
Köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Aki rajta van a Facebookon, az meg szokta-e nézni az ismerősei profilját és annak ismerőseit?
- Hol tudom Facebookon beállítani, hogy mások ne lássák az ismerőseimet?
- Van aki letörölte Facebookon a régi ismerőseit, vagy új fiókot csinált? Az ismerőseim 80%-val nem tartom a kapcsolatot.
- Hogy tudok kitörölni valaki az ismerőseim közül Facebookon?
- Mit csináljak, hogy a Facebookon az ismerőseim lássák a családi állapotváltozásomat?
- Beállítható a Facebookon, hogy ne lássák a már meglévő ismerőseim, hogy lett egy új ismerősöm?