Beállítható a Facebookon, hogy ne lássák a már meglévő ismerőseim, hogy lett egy új ismerősöm? (tudásbázis)
7. e92edf4555
2015. máj. 10. 09:08
Beallithatod,hogy az ismerosod listajat,ki lathajtja.
A "csak en"-re menj.
6. f3b847dcae
2015. máj. 10. 08:23
Nos...nekem 3 éve nincs facebook-om hála a leleményességnek és némi technikának:))) Egy biztos.... Ha valaki meg akar tudni valamit egy facebook felhasználóról és még van némi felhasnálói tapasztalata akkor az elótt nincs akadály... pl pont ez volt az egyik okom amiért végeztem a TRÉbook-al... Egészen véletlenül és még csak nem is a saját gépemről a google-ban rábukkantam az én és ismerőseim privát TRÉbook-os magánleveleire.... Innen tovább hogy nincs priviligítás és személyiségi jogok utánajártam néhány dolognak és nem komolytalan tényekkel kerültem szembe....Hozzáteszem fél év kellett mire a TRébook-tól el tudtam szedni az adataimat véglegesen....Úgyhogy a profilon bármit is állíts be egy egy rejtett alkalmazás amire valamikor rákattintottál azzal a facebook jóljárt de a priviligításod megszünt az előtt aki kíváncsi a dolgaidra....Talán az egyetlen hely ahol ha fenn vagy kikerülhetetlen minden titkod..... Ezért töröltem magam onnan.....Szép napokat nektek
5. Pille11 (válaszként erre: 4. - 36a26f5226)
2012. dec. 2. 17:29
Az nem számít. :) Csak azt szeretném, hogy ne legyen kint hogy XY mostantól YX ismerőse lett.
4. 36a26f5226
2012. dec. 2. 17:28
DE ha rákattint valaki a másik fél ismerőseire, ott felül ott vannak az új menük, hogy újonnan felvett, akit ismerhetek, stb... akkor is látható marad, akár tetszik nekünk, akár nem!
Csak próbáld ki, és meglátod a saját ismerőseidnél is..
3. Pille11 (válaszként erre: 2. - Vica1975)
2012. dec. 2. 17:22
Ó, köszönöm. :))
2. Vica1975
2012. dec. 2. 17:20
amikor kiírja a visszaigazolást, tölöd az idővonaladrólrögtön, ennyi :)
1. Pille11
2012. dec. 2. 17:16
Beállítható facebookon, hogy ne lássák a már meglévő ismerőseim, hogy lett egy új ismerősöm?
További ajánlott fórumok:
- Aki rajta van a Facebookon, az meg szokta-e nézni az ismerősei profilját és annak ismerőseit?
- Hogyan tudom eltüntetni ismerőseim elől a Facebookon, hogy merre jártam?
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- A facebook ismerőseim látják azt a hozzászólást, amit egy - általuk ismeretlen - ismerősöm videójához írtam?
- Hol tudom Facebookon beállítani, hogy mások ne lássák az ismerőseimet?
- Van aki letörölte Facebookon a régi ismerőseit, vagy új fiókot csinált? Az ismerőseim 80%-val nem tartom a kapcsolatot.