Hol tudom Facebookon beállítani, hogy mások ne lássák az ismerőseimet? (tudásbázis)
hátha valaki tudja: változtak az elmúlt hétben a fészbukon a közös ismerősök láthatóságának beállításai?
korábban simán kiírta mindenkinél a fészbuk, hogy x darab közös ismerősünk van, most meg van, akinél jelzi a közös ismerősöket, van, akinél meg nem (pedig van). :O és olyanoknál is változás van az elmúlt kb két hétben, akinél korábban látható volt. (és egyszerre több ilyen ember van, szóval nem hiszem, hogy egyszerre mindenki átállított volna valami láthatósági beállítást)
tudja valaki, hogy ez mitől függ?
Adatlapodon ismerősök, jobb felső sarokban ott van egy kis ceruza (kezelés), és abban az adatvédelmi beállítások.
Ott be tudod állítani hogy kik lássák az ismerőseidet, és a követőidet.
Az ismerőseid elől szerintem nem tudod elrejteni, de előlük minek is??,
Amúgy az adatvédelmi beállításoknál minden opciot megtalálsz.
Jegeld le magad.
Az tuti.
Kik ne lássák?
Miért?
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet beállítani a facebookon, hogy ne lássák mikor vagyok/voltam belépve?
- Hol tudom beállitani a facebookon, azt hogy ismerőseim számára láthatatlan legyek?
- Hogyan tudom beállítani a Facebookom, hogy akik nem az ismerőseim, csak a nevemet láthassák?
- Hol lehet azt a Facebookon beállítani, hogy az ismerőseim se látszanak az idegeneknek?
- Hogy tudom beállítani Facebookon, hogy az ismerőseim lássák milyen eseményeken veszek majd részt?
- Hol lehet beállítani Facebookon, hogy a képeimet és az üzenőfalamat csak az ismerőseim láthassák?