Hogyan tudnék mobiltelefon-jelmezt készíteni? (tudásbázis)
7. ea9bff1b44
2009. febr. 10. 13:39
Itt egy versike:
Volt tárcsázós és tekerős,
de ez ma már nem nyerő.
Jártadban és keltedben
mobil csörögjön zsebedben!
6. ea9bff1b44
2009. febr. 10. 13:26
Elöl-hátul kartonból van, és az oldalát, illetve a vállát kartonból vágott csíkok tartják össze. A versen még agyalok, ha eszembe jut, írok. HA van kérdésed, jelezd nyugodtan.
5. g1977g (válaszként erre: 4. - Ea9bff1b44)
2009. febr. 10. 13:12
Szuper, megnéztem, valahogy így gondoltam én is. Csak azt nem látom jól, hogy az eleje meg a hátulja mivel van összefogatva. A hátulja is kartonból van? Esetleg valami verset tudnál hozzá? Köszönöm szépen.
4. ea9bff1b44
2009. febr. 10. 13:06
Ha belenézel a naplómba,(Magamról nektek) Ott van egy kép a fiamról, aki tavaly mobiltelefon volt. Az idén számítógép lesz, azt a képet látod majd meg először, de kicsit lejebb, pár bejegyzéssel korábban ott lesz a mobiltelefon is. NAgy sikere volt a suliban:-))
3. 52d3e0b8a8
2009. febr. 10. 12:36
Műszaki bolta kérj nagyobb kartondobozt! Vannak öntapadós papírok. Vegyél fekete színűt (de le is festheted a dobozt, igaz az több munka). Fehér négyzeteket ragasztasz rá, és ráírod a betüket, számokat.
Felül a "kijelző" résznél csinálj kukucskáló lyukakat.
2. Kijózanító
2009. febr. 10. 12:32
kartonpapír?
1. g1977g
2009. febr. 10. 12:31
Hogyan tudnék mobiltelefon-jelmezt készíteni?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék ujjbábot készíteni? Esetleg használtan venni? A lényeg az olcsó ár...
- Ötlet kellene! Hogyan/miből tudnék a lehető legolcsóbban ideiglenes, de nyitható-zárható nagy- és kiskaput készíteni?
- Hogyan tudnék képekből videót készíteni, ami alatt menne egy zene?
- Hogyan tudnék hangfelvételt készíteni?
- Hogyan tudnék finom házi narancs szörpöt készíteni?
- Hogyan tudnék több videó részletből, egy filmet, DVD-t készíteni?