Hogyan tudnék jobban kinyílni az emberek számára? (beszélgetés)
Persze én sem arra gondoltam hogy olyan párt találjak most magam mellé akivel majd az egész életemet le fogom élni :) neem olyan valakit szeretnék találni akivel egy ideig jól érzem magam...de ha ő az akivel az egész életemet kell leélnem akkor az....igazából azért lenne jó mellém már valaki mert mostanában egyre többször jön elő belőlem a szeretethiányom :S így hogy itthon vagyok vizsgaidőszakban....
Igen, lehet hogy nem kellene változtatni ezen, lehet hogy ez így természetes...nem tudom....viszont azt tudom hogy kicsit kezd zavarni ez engem...mert tényleg eléggé zárkózott vagyok, eddig nem érdekelt,mert nem nagyon beszélgettem, ismerkedtem senkivel, viszont most hogy egyre több embert ismerek meg,így azért kezd zavarni :S
De az is lehet, hogy ez nem egy probléma, erre gondoltál már? Lehet, hogy ez így természetes? Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Az emberek nem egyformák, vannak lazábbak, vannak zárkózottabbak, szőkék, barnák, stb...
Az is lehet, hogy a társadat nem most fogod megtalálni, hanem pl. 10-15 év múlva. Lehet, hogy most tudat alatt inkább a tanulásra koncentrálnál, egyszerűen azért viselkedsz így.
További ajánlott fórumok:
- Akik kezdik egyre jobban utálni az embereket!!!
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?
- Önbizalomhiányos emberek számára klub...,de mi legyen a neve?
- Más is van úgy, hogy jobban szereti az állatokat, mint az embereket?
- Részegen tényleg őszintébbek és jobban belemennek meggondolatlan dolgokba az emberek?
- Milyen egészségügyi ellátás van ma Magyarországon az idős emberek számára?