Hogyan tudnék hasról fogyni? (beszélgetés)
....ha 52 kg-san is nagy a hasad = ilyen alkatú vagy. Nézz szét a rokonságodban, kitől örökölhetted, nagynéni, nagymama... stb.
Torna, has-izomerősítések nélkül pedig.. marad amilyen. Várd meg a műtétet és ha nem lesz fájdalmas és az orvos is rábólint, szép lassan kezd el...
Szia!
Én hiszek neked.Én is ilyen voltam/vagyok.Innen megy le legutoljára és ide jön legelőször.tinikoromban 47 kilósan is volt hasam,amitől úgy néztem ki mint egy kaszáspók :-D
Nem tudom,hogy miért írod,hogy még nem tornázhatsz,de hasizom edzés nélkül,reménytelen,hogy átalakuljon a hasad.Nagyon sokat tud változtatni a szerkezetén a célzott torna.Kardió+ erősítő,de ha kezdő vagy akkor mehet simán az erősítő.Én Péntek Enikő hasizom edzéseire esküszöm,de nagyon sok videó van a neten. Beírod,hogy Ab,vagy Abs és már adja is ki a találatokat.
Nekem nem, pedig tuti nagyobb a hasam, mint nektek együtt:D
Megfelelő derékmagasságú nadrág és már nem is lóg rá:DDD
Nekem is. De ez nem jelenti azt, hogy egy 19-es BMI-vel rendelkező 23 évesnél, aki nem szült, nem hízott-fogyott pár kilónál többet sosem, szóval hogy nála ez valós lehet.
Ha állva semmi sem látszik, tök lapos, akkor ülve akkor lóg ott bármi is, ha ki van nyúlva a bőr, vagy kisebb/csípőnadrág van rajta. Gondolom nála az utóbbi.
Ha már aggódni kell, akkor a lapos popsi jobban aggasztana. Engem. De nem vagyunk egyformák.
Egyébként pontosan azt írtam, hogy nemigen tudsz ezzel mit csinálni, mert nincs olyan hogy csak a hasadról fogysz. De ha a hasizmaidat megerősíted, jobban tartják a hasfalat, és nem fog ide-oda lógni.
Másrészt az izommunka energiát igényel. Ergo, ha az egyszerű, finomított szénhidrátokat csökkented, tehát a ch raktárakat nem töltöd folyamatosan, a szervezet elkezd zsírt égetni.
"Ha ülök,"rálóg" a nadrágomra,"
Szerintem nem a hasad nagy, hanem a nadrágod kicsi vagy túl rövid a dereka.
A lapos fenekednek semmi közpe a pocakodhoz. A fenékizmok a legkönnyebben formálhatóak, és remek gyakorlatok vannak ahhoz, hogy formálj, kerekíts rajtuk.
A hasaddal sem tudsz nagyon mit csinálni, erősítsd meg a hasizmaidat, laposabbnak fog látszani.
Ha erre azt mondod, hogy nincs időd tornázni, nincs több ötletem ;) Tele a youtube is jobbnál jobb videókkal, keress pl. Tatarek Rezső, Péntek Enikő videókat.
Igen,senki nem hiszi el,hogy ekkora súlyhoz nekem jár a pocak is,gondolom a lapos fenekem,combom pont ennek köszönhető,hogy egy dkg zsír nem jön fel,mert minden oda megy.
Minden nadrágom olyan,hogy ami derékban jó,popsin lóg..
Egyébként nem szültem,23 éves vagyok.
...hány éves vagy? - írásodból úgy érzem még nem szültél..
...és hány kg-t szeretnél még leadni? (én 167 cm magas vagyok és ezzel a súllyal csontváz" voltam anno 24 éves koromban)
A felülés/lábemelés eléggé has/comb/csípőformáló edzés.
Alapjáratok vékony vagyok, 168/54 kiló.Az alkatom inkább alma,nem igen hízom máshova,csak hasra.
Már 2 hete odafigyelek arra,hogy mit eszek,a bevitt kalóriákra is,sportolni sajnos nem tudok még.
Mióta az eszemet tudom,pár kilóval könnyebben is a hasam olyan volt,mint most.Ha ülök,"rálóg" a nadrágomra,ami nem igazán esztétikus számomra.Állva nem látszik egyedül,hogy mekkora.
Viszont a nap végére fel is puffad,sokkal nagyobb,pedig mostanában a tejtermékem annyi,hogy negyed dl tejet a kávémba öntök,hátha ez okozza.
A diétámban jelenleg teljes kiőrlésű,tökmagos kenyér szerepel, naponta 1 evőkanál lenmagot megeszek a lerakódott salakanyagok miatt, húst eszem kevés rizzsel, zöldségekkel (lilahagyma,kukorica,csípős paprika-olvastam,hogy ez is fokozza a zsírégetést).Semmi édesség.
1 liter zöld teát iszom cukor,édesítő nélkül (de filterest),illetve fél-1 l gyümölcsös teát,ezt is édesítők nélkül.
A hasamat szoktam fóliázni,és eredmény ugyan van,3 kilót már leadtam (58-ról indultam),a hasam is kisebb lett.De mivel 52 kilósan is nagy volt az alkatomhoz,ezért szeretnék valami tanácsot kérni,amivel onnan lemegy a háj,ha már máshol nincs is...
Edzeni kb 1 hónap múlva tudok csak (műtét miatt)