Hasról fogyni? (beszélgetés)
De nekem most kellene. :-)
Még nem kezdtem el tudatosan, néha olyan tornát csinálok, amiben van. De inkább zsírt égetek.
Alhasra szerintem az a jó, amikor megemeled a lábad és úgy csinálsz hasprést, vagy csak lábat emelgetsz hasból.
És nem csak lapos hasunk lesz, hanem izmos kocka has! ;-)
Köszi szépen az ötletet. Nagyon erős elhatározás kell nekem a hasizom gyakorlatokhoz. De megpróbálom napi szinten beépíteni, legalább napi 100 hasprést.
A kockás has még nagyon messze van :)
Sziasztok,
sajnos NEM LÉTEZIK célzott területre vonatkozó fogyás. Mindenkinek a genetikai adottságától függ, hogy honnan jönnek le a kilók.
A hasizmozás valóban nagyon jó, mert az erősebb hasizmok, laposabbá, feszesebbé teszik a bőrt. Szerintem hát- és váll gyakorlatok is nagyon jók, mert ha jobb valakinek a tartása,szélesebb kicsit a válla, kisebbnek tűnik a hasa. :)
Nekem is pont ez a problémám, hogy a hasam és az úszógumim nem akar eltűnni. 2 hónapja fogyizom, tornázom, futom. Ment le már legalább 10 centi a hastájékról is, de innen a legnehezebb fogyni.
A hasizom gyakorlatokat még nem mert rendszeresen csinálni,nehogy az izom a zsír alá beépüljön.Inkább zsírégető tornákat csináltam.
Lehet el kellene kezdeni hasizmozni?
Rubint Réka 20 perces hasizomgyakorlatát próbáltad már?Czaniknak is vannak.
Nálam csak ezek válltak be,futni nem tudok eljárni és terembe sem,így ezek maradtak,persze 1 év azért kellett hozzá ,hogy eltünjön a hasam.
De hiába vagyok izmos, ha felette zsír van, talán még jobban látszik. :(
Szoktam csinálni hasprést, heti 1-2Xszer futok,de mégsem látszik a hasamon.
En meg epp combbol nem fogyok.
Kulonben meg gondolom a futas a hasra is hatasos :)
Sziasztok!
Fogyogatok, csak sajnos nem a legkritikusabb helyről, ami a has. Ha fogyok, akkor mellről és combról, viszont ha hízok, az főként hasra megy. Már úgy nézek ki, mint egy 4 hónapos terhes!
A táplálkozásom aránylag rendben van és heti min. 3X mozgok.
Tudom, nem lehet célirányosan fogyni, de ha van valami tuti tippetek, tanácsotok, hogy mit is csináljak a pocakommal, nagyon megköszönném! :)