A páratlan számú évek (beszélgetés)
Volt jó (születés) és rossz (temetés) is páros és páratlan évben egyformán.Nem attól függ.
Széchenyi óta itt senki nem tett, csak elvett a közösből. Mert mindig olyan jól választunk...
Mondjuk magyarországon mindig szopóroller volt, ha úgy nézed, valahogy a f.sz rossz oldalán állunk évszázadok óta :D
Amúgy én nem figyeltem meg ilyet, változó, hogy melyik év a jobb. De azt én is megfigyeltem, hogy ha ki vagyok hegyezve arra hogy ójaj velem csak a szar történik, akkor tényleg az is fog, illetve rosszabbul élem meg azt is, ami nem akkora tragédia. Mondjuk az utóbbi években hálistennek szinte csak jó ért, ha volt is rossz, az nem volt annyira szörnyen rossz, úgyhogy hátha megmarad ez a széria 🤞
Nem tudom, mert előtte nem éltem, de régebben sem lehetett túl jó. Például a második világháború. Előtte Trianon. Előtte az első világháború. És így tovább.
Az anyu mondta mindig, hogy suliban a páratlan számú tanévek a nehezek. (1,3,5,7)
Van az a mondás, hogy "vigyázz mit kivánsz mert teljesül"
Hetedikes koromban egy csütörtöki napon valami kellemetlenség ért a suliban. Apróság volt, mert nem is emlékszem rá. De attól a naptól kezdve minden csütörtökön úgy keltem fel, hogy balszerencsés nap. És valóban minden csütörtökön történt valami. Vagy két évig ez ment, majd "kinőttem". Elfelejtettem, hogy a csütörtök balszerencsés nap. Érdekes, hogy a rossz dolgok is megszűntek. :D Többen babonásak a családban (félnek a Péntek 13-ától stb.), hülye szokásaik vannak, negatívak, előre megjósolják, hogy "ez sem jön össze" (nem is jön), szóval volt kitől tanuljak ilyen téren. De én leszoktam ezekről. Nincs balszerencsés napom, vagy évem. Szerencsés van, vagy semmilyen. :D Úgyhogy szerintem vigyázz, miben hiszel, mire hangolod magad, mert az lesz. ;)
Syerencsekartyas vagy? Azok mindig vesztenek.
Az is igaz! Minden nézőpont kérdése!
1994 volt az az év, amikor a magyarok egységesen bereccsentek, és sokan elkezdték magukat felhúzgálni a körtefára. (falun sok ilyen volt)
A rendszerváltás okozta kilátástalanság hozadéka.
Már 89 óta, csak nem ilyen látványosan. Minden kutya a csontért kapar és a kiskert már romokban áll.
Nekem fordítva, bár ez is relatív.
2020-tól egységesen sz*póroller van mindenkinek, szerintem.
Tök mindegy...csinálnak nekünk elég gondot..
Régebben hittem a horoszkóp személyiségelemző részében, de már nem hiszek benne. A jósló részében meg sosem hittem.
Szerintem majom.
Mert arra hasonlit.
A kínai asztrológiában is van Hold állat, meg ascendens állat. Nekem nyúl a holdam, az ascendensem kakas ha jól emlékszem.
Én víz kutya évben születtem.
Nem-e, gondolta a babona!
Szilveszterkor is esszük a kedvenc füstölt halas szendvicsünket, letojjuk hogy azt mondják ,elúszik a szerencsénk ha halat eszünk akkor.
Nadehát az évek számitanak! Nem mindegy Tigris vagy Majom
Mindegy, hogy páros vagy páratlan. Nem vagyok babonás.
Nekem mindegy páros vagy páratlan, egyik rosszabb mint a másik, vagy változó.
A Fa Kígyó éve 2025. január 29-én veszi kezdetét.
Ismerek valakit aki ezen a napon született...
XXXX január 29-én.
Minden lehetséges, de(!), ne gondolj a negatívra, és akkor - szerintem se vonzod be.!:)😊
Többek között lehetságes ez is.
Szerintem nem figyelted meg, hanem eldöntötted, hogy bosszúságot okoznak. Ha hiszed, ha nem, negatív hozzáállással be lehet vonzani a rosszat.
A Fa Kígyó éve 2025. január 29-én veszi kezdetét. A Kígyó a kínai asztrológiában az átalakulást jelképezi, így ebben az esztendőben sorsfordító eseményekre számíthatunk"
Megfigyeltem,hogy nekem a páros számú évek csak bosszúságot okoztak,viszont a páratlanok mindig jót hoztak. Szerintetek lehetséges ez? Kinek-mi jött be?
További ajánlott fórumok: