Aki magányos igy az Ünnepekben is, beszélgetünk kicsit? (beszélgetés)
Szia,
Jó sokat olvastál.
Most nem otthon vagy ezek szerint, vagy otthon, csak mégsem a családi házban ?
Vagy ügyeletes vagy, dolgozol?
Szia!
Reggeltől mostanáig olvastam.
Maxon folytatom a sorozatom ès várom a reggelt,hogy mehessek haza a családomhoz.
Rám is rám férne a konditerem. :) De nincs gond, mert a csikungot gyakorlom. Most is azt tanulom ha éppen nem ide írok. :)
Pihenjél is, ne csak a főzőcskéről szóljon az ünnep!
Nekem délre rizses lecsó volt tegnapról. Majd éhesen találom ki, holnap mi legyen. Fő szempont: Egyszerű és egészséges.
Te tudod mire van igényetek. Én egyedül vagyok, de tudom hogy ki fogom használni.
Most turmix gépben napi szinten készítem a dió, mák, szezám tejet. A tejital készítőben egyszerre 2 napi adagot egyszerűbben elkészítenék mint most, és számtalan izgalmas lehetőséget is látok benne. Az egészség szempontjából vetem be ezt a trükköt is. :)
Az említett italokat egyébként a csontsűrűségem javítására készítem. :)
Köszönöm, meg volt! 😉
Ki mit ebédelt? Nálunk halaszlé volt és makos guba. Fiamat most vittük el konditerembe, bár én ketelkedem benne, hogy nyitva van, de ő a haverjával állította.
Mi sem szoktunk tv-t nézni, mindenki elfoglalja magát a gépen, ott azt néz az ember, amit akar, ráadásul reklámok nélkül.
Most még készítek egy gesztenyegolyót, meg kétféle húst bedobok a sütőbe, mert holnap vendégeink lesznek és utána már csak lazítás lesz.
Ebédelek majd, és délután már tv nézés.
Lesz pár film ami a nagyon szokásosak, de megnézhető.
Köszönöm, viszont kívánom,
Kellemes Ünnepeket!
Régebben én se éreztem késztetést, felületes tájékozódást követően azt mondtam tök felesleges, mert turmixolva is el tudom készíteni a növényi italokat. De most hogy látom mennyivel egyszerűbb a géppel és az milyen sokoldalú, hát ráhangolódtam.
Ha család megkóstolná azokat a mennyei italokat, turmixokat, leveseket, dzsúzokat, mártásokat amit egy ilyennel készítenél, nem jutnának szóhoz.
Nézzél rá a Vegital smile készülékre, és a véleményekre.
Talán később többen is benéznek. Nálunk most lesz ebéd.
Kellemes ünnepeket Nektek!
Például, néztél már ma tv műsort, filceztél be valamit, amit meg szeretnél nézni?
Lesz kedvenc műsorod?
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Negativitás, magányosság, üresség
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?
- 30 felett nincs magányos férfi?
- Olyan magányos vagyok, van kedve valakinek beszélgetni velem?