Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Aki magányos igy az Ünnepekben is, beszélgetünk kicsit? fórum

Aki magányos igy az Ünnepekben is, beszélgetünk kicsit? (beszélgetés)

20. Ghost👻 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:51
Este hètig dolgozok utána reggelig kèszenlètben vagyok de haza csak reggel mehetek. (24 órás szolgálat)
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Ghost👻)
tegnap 16:49

Szia,

Jó sokat olvastál.

Most nem otthon vagy ezek szerint, vagy otthon, csak mégsem a családi házban ?

Vagy ügyeletes vagy, dolgozol?

18. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:25

Szia!

Reggeltől mostanáig olvastam.

Maxon folytatom a sorozatom ès várom a reggelt,hogy mehessek haza a családomhoz.

17. 55Judit (válaszként erre: 15. - Csicsi25)
tegnap 15:05

Rám is rám férne a konditerem. :) De nincs gond, mert a csikungot gyakorlom. Most is azt tanulom ha éppen nem ide írok. :)

Pihenjél is, ne csak a főzőcskéről szóljon az ünnep!

Nekem délre rizses lecsó volt tegnapról. Majd éhesen találom ki, holnap mi legyen. Fő szempont: Egyszerű és egészséges.

16. 55Judit (válaszként erre: 14. - Csicsi25)
tegnap 15:02

Te tudod mire van igényetek. Én egyedül vagyok, de tudom hogy ki fogom használni.

Most turmix gépben napi szinten készítem a dió, mák, szezám tejet. A tejital készítőben egyszerre 2 napi adagot egyszerűbben elkészítenék mint most, és számtalan izgalmas lehetőséget is látok benne. Az egészség szempontjából vetem be ezt a trükköt is. :)

Az említett italokat egyébként a csontsűrűségem javítására készítem. :)

15. Csicsi25 (válaszként erre: 11. - Tündike40)
tegnap 14:57

Köszönöm, meg volt! 😉

Ki mit ebédelt? Nálunk halaszlé volt és makos guba. Fiamat most vittük el konditerembe, bár én ketelkedem benne, hogy nyitva van, de ő a haverjával állította.

Mi sem szoktunk tv-t nézni, mindenki elfoglalja magát a gépen, ott azt néz az ember, amit akar, ráadásul reklámok nélkül.

Most még készítek egy gesztenyegolyót, meg kétféle húst bedobok a sütőbe, mert holnap vendégeink lesznek és utána már csak lazítás lesz.

14. Csicsi25 (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnap 14:51
Pont a Vegitalat néztem. Tenyleg nagyon jó termékeik vannak, azért is gondolkodtam rajta. Sajnos, a fiam es a ferjem nem szereti az ilyen dolgokat, egyedül én vagyok vevő ezekre. Valószínűleg nem lenne kihasználva vagy csak eleinte, aztán csak eggyel több konyhai eszköz a lakásban 😢
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Tündike40)
tegnap 13:30

Ebédelek majd, és délután már tv nézés.

Lesz pár film ami a nagyon szokásosak, de megnézhető.

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Tündike40)
tegnap 13:26

Köszönöm, viszont kívánom,

Kellemes Ünnepeket!

11. Tündike40 (válaszként erre: 6. - Csicsi25)
tegnap 13:24
Jó étvágyat Nektek az ebédhez :)
tegnap 13:23
Ja és azért Kellemes ünnepeket!
9. Tündike40 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:22
Szia. Én már évek óta nem nézek tévét. Internetezni szoktam. A Jóban-rosszban részeket nézegetem vissza mostanában,az elejétől mert jó pár részt nem láttam. Itt neten szoktam cikkeket olvasgatni,nézelődni fórumozni ilyesmikkel foglalom el magam. Mesélj,te mivel töltöd az idődet?
8. 55Judit (válaszként erre: 6. - Csicsi25)
tegnap 13:11
Neked és a családnak is kellemes ünnepeket!
7. 55Judit (válaszként erre: 5. - Csicsi25)
tegnap 13:11

Régebben én se éreztem késztetést, felületes tájékozódást követően azt mondtam tök felesleges, mert turmixolva is el tudom készíteni a növényi italokat. De most hogy látom mennyivel egyszerűbb a géppel és az milyen sokoldalú, hát ráhangolódtam.

Ha család megkóstolná azokat a mennyei italokat, turmixokat, leveseket, dzsúzokat, mártásokat amit egy ilyennel készítenél, nem jutnának szóhoz.

Nézzél rá a Vegital smile készülékre, és a véleményekre.

6. Csicsi25 (válaszként erre: 4. - 55Judit)
tegnap 13:01

Talán később többen is benéznek. Nálunk most lesz ebéd.

Kellemes ünnepeket Nektek!

5. Csicsi25 (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 13:00
Én talán november végén nézegettem ilyen szerkentyűket. Akkor az egyik le volt rendesen árazva (kapásból nem tudom, hogy melyik). Gondolkodtam rajta, végül kihagytam. Én heti 1 litert ha megiszom, de van hogy hónapokig semennyit, család többi tagja tejet iszik, úgyhogy nem láttam értelmét. Viszont úgy hallottam, nagyon jó kis gépek, sok mindent el lehet készíteni bennük.
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:51
Tudod, van már itt több száz téma amihez hozzá lehet szólni, beszélgethet benne aki szeretne. Külön ide már nem fog jönni senki.
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:45
Én most azzal múlatom az ólomléptekkel vánszorgó időt, hogy tejhelyettesítő italkészítőket nézegetek. Kinéztem egyet, erről még informálódok kicsit és szerintem januárban megveszem.
tegnap 10:53
Más téma is nyugodtan jó.
tegnap 10:49

Például, néztél már ma tv műsort, filceztél be valamit, amit meg szeretnél nézni?

Lesz kedvenc műsorod?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook