Hogyan tudnék augusztusig legalább 10 kilótól megszabadulni? (tudásbázis)
Sziasztok. Ki hogy áll?
Nekem a múlt héten lement 80,6-ról 79,9 kg-ra.
A jövő héten legalább fél kilót szeretnék fogyni.
Sziasztok!
Nekem is alul működik a pajzsmirigyem, rám akkor 8 kiló ugrott fel pillanatok alatt.
Tudom ez nem olyan sok, de nekem épp elég volt!
Akkor kezdtem el updatezni és mellette tornázni is. Szerencsére a kilókkal azóta lekopogom semmi probléma, a mozgást is tökre megszerettem közben, most már az életem része.
Sok sikert!
Hogy te milyen okos vagy..attól mert te genetikailag azzal vagy megáldva,hogy nem vagy annyira hízékony mint más még nem kell azt feltételezni a másikról,hogy egy zabagép azért mert fölöslege van..Lehet pajzsmirigye vagy egyéb problémái is szóval ne ítélkezz ha nem ismered az egyént. Ha nem tudsz segíteni annak aki segítséget kér kár hozzászólnod csak azért,hogy a törzspontjaidat növeld.
Adri: A kalóriabázis segíthet ha van elég kitartásod mellé, na meg persze beiktatni minél több sportot az életedbe..3 hónap alatt le lehet adni 10 kilót és a heti 1 kiló mínusz azért nem sok..
Egyszerű. Mozogj sokat. És sok saláta sajt és öntet nélkül , sovanyhusok. És inni csak vizet.
Osmin gatyaba raz műsort ajánlom személy szerint :-)
Sok módszerrel lehet fogyni. találd meg a hozzád illőt, amit be tudsz építeni az életedbe! Legyen az kalóriaszámolás, a sok szénhidrát elhagyása, 90 napos, vagy akármi. Csak kitartás és elhatározás kérdése!
A 10 kiló pedig attól függ, hogy hány kiló vagy (és ehhez milyen magas). De addig még rengeteg idő van. Egyszerű matek: Augusztus 2. hetének végéig 10 heted van, ergo heti 1 kiló. Nem vészes...
Most jön majd a gyümölcsszezon, ha fogyni akarsz, vigyázz, a gyümölcsöket se lehet büntetlenül mértéktelenül fogyasztani.
Jó, ha felírod, miket ettél. Nagyon ciki lesz beírni azt a tábla Milkát, meg a kiló cseresznyét. :)
A legegyszerűbb fogyókúra, hogy visszafogjuk az evést.
Reggel egy szelet kenyér, felvágott, valami zöldség (paradicsom, paprika, uborka), 2-3 dl tej, tea, kakaó, ilyesmi.
Tízóraira egy alma, narancs, pár szem keksz.
Ebédre fél adag normális étel. Persze jó, ha nem tocsog a zsírban, olajban és nem túl zsíros a hús.
A vacsora nagyon kevés legyen, de olyasmi, amit rendesen meg kell rágni.
Napi 2-3 liter folyadék.
Mozgás: ha eddig nem mozogtál, kezdd napi 15 perccel. Sok letölthető a netről, de egyszerű guggolással, felüléssel, lábemeléssel, fekvőtámasszal is kezdhetsz.
Ne vegyél több ételt, mint amit megeszel. Ha csokit kívánsz, vegyél egy nagyon kis szeletet. Nem fog menni, hogy megveszel egy tábla csokit és csak egy kis kockát eszel belőle.
Ha úgy érzed, hogy egy lovat is megennél, rágcsálj sárgarépát, karalábét, almát.
És még egy tanács: ha egy nap elengedted magad, azzal nincs vége semminek, másnap lehet folytatni ugyanúgy, mint előtte.
Pontosan, cukor, fehér kenyér és rengeteg mozgás. Ajánlom ezt az oldalt, sok hasznos tanácsot fogadhatsz el!!
Kapszulákat,egyéb diétás,fogyasztó szereket nem szeretnék szedni,enni.
Inkább tanácsokat,tapasztalatokat,recepteket várnék.Anyagilag sem úgy állunk,hogy drága dolgokat meg tudnék venni.Én olyasmire gondoltam h kiiktatom a kenyeret,cukrot stb.
Valami ötlet ? Olyan kellene ami "ember barát" diéta.
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára jó pár kilótól megszabadulok
- Sikersztorik! Akinek 10, vagy több kilótól sikerült megszabadulni, leírhatná a történetét
- Szerintetek szép leszek, ha minden fölösleges kilótól megszabadulok?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Ha már százszor elbuktál...avagy mit tegyünk, hogy megszabaduljunk akár 25 kilótól
- Milyen módszerrel tudnék 2 hét alatt minél több kilótól megszabadulni?