Hogyan tudnám eltüntetni a számítógépről a felhasználónevet, jelszót, amit automatikusan megjegyzett pl. egy játék belépésénél? (tudásbázis kérdés)
Már megpróbáltam mindent, amit itt leírtak, de még most is simán be tudnék lépni pl. a tesóm iwiwjére, vagy gmailjára, elég lenne csak a kezdőbetűt beírnom a többit kiadja magától.
Most töröltem a mozzilát, remélem, ha újra feltelepítem nem lesz benne semmi előzmény.
Próbáld még meg ezt:
eszközök-beállítások-biztonság-webhelyjelszavak mentése előtti kis pipát eltüntetni....
Én is Mozzilát használok, és ha ygy csinálom,ahogy leírtam,akkor mindent kitöröl..
de pl. ha erről az oldalról is úgy mész ki,hogy Kilépés,akkor ha be akarsz lépni,akkor kérni fogja a jelszavat meg a felh. nevet vagy nem?? azon az oldalon nincs olyan..?
Én mozzilát használok.
Már mindent kipróbáltam, amit írtatok, de még mindíg szépen felsorolja a felhasználóneveket pl. az iwiwnél, ha rákattintok egyre, már be is adja a jelszavát.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számítógépen hova menti el a felhasználó neveket?
- Hogyan tudom törölni a görgetősávban megjegyzett felhasználónevet?