A számítógépen hova menti el a felhasználó neveket? (tudásbázis)
De ezek szerint mégis igazam volt, minden vackot elment, akár akarom, akár nem. :(
Úgyhogy nem ok nélkül van üldözési mániám. :D
beállítás megváltoztatásához rendszergazdai engedély kell
Rosszban sántikáltál? Ha a gép tulaja arra kíváncsi, hogy mit csinálnak a gépén amikor nincs otthon, akkor feltesz egy kémprogramot, és neked sanyi :-)
Ezek szerint mégis elmenti valahova, amit én ki sem tudok törölni.
Neten találtam:
A művelet végrehajtásához rendszergazdaként kell bejelentkezni,
A Tárolt felhasználónevek és jelszavak párbeszédpanel megnyitásához kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára, majd kattintson duplán a Tárolt felhasználónevek és jelszavak ikonra.
Hát ott megbukott, hogy rendszergazdaként nem tudok belépni.
Azt a fajta törlést, ami a felhasználónév szövegdobozából kitörli, azt már megcsináltam.
Csak gondoltam, elmenti valahova még ezen kívül.
Mert mint írtam, az outlookos leveleket elmenti, az msn szövegeket szintén stb.
Tényleg a facebookos chat levelezést elmenti valahova?
Firefox alatt:
Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/Előzmények alatt a legörgetőben egyéni beállítás, és magad döntöd el, hogy melyik legyen. Ha zavar, h bárhova bepötyögsz egy betűt és már felugrik (pl.: regisztrálni akarsz, mail-címet kér és már az első betűnél felkínálja a teljes címet), akkor: Keresőmezők és űrlapmezők...-ből ki a pipa. Előzmények törlését is itt be tudod állítani, h ha bezárod a progit, törölje azokat.
Explorer alatt: Internet Beállítások/Tartalom /Automatikus Kiegészítés/Beállítások és itt is kiveszed azt a pipát, amit nem szeretnél.
Érdemes lenne letölteni egy ccleaner-t és azt rendszeresen futtatni. Törli az előzményeket és a cookie-kat.
De ezt a böngészőben is be tudod állítani, ehhez kéne tudni, melyiket használod.
Igen, erre gondolok!!
Valami fájlba elmenti?
Csak azért kérdezem, mert már szinte minden vackot elment a gép. Gondolok az outlookra, amiben a leveleket ha akarod ha nem elmenti egy külön fájlba, és a levelezőből hiába törlöd, a gépen még rajta van.
Azért gondoltam, hogy esetleg ezt is (jelszóval) elmenti egy külön fájlba.
Amikor el kezdem beírni a felhasználnáló nevet, már az első betűnél felajánlja a nevemet.
Ezt hova menti el?
Ha törölni akarom, honnan tudom lehet?
További ajánlott fórumok:
- Tudod, a számitógép hová menti a msn beszélgetéseket?
- Milyen női neveket lehet római katolikus keresztnévként felhasználni?
- Hogyan tudnám eltüntetni a számítógépről a felhasználónevet, jelszót, amit automatikusan megjegyzett pl. egy játék belépésénél?
- Facebook CHAT - lementi a számítógép?
- Nincs valami olyan program ami elmenti a számítógépen leütött összes betűt?:S
- Hova menti a gép a felhasználói nevet és a jelszavat, ha vhol regizek és arra nyomok, h. jegyezze+a gép az adatokat?