Hogyan tudom törölni a görgetősávban megjegyzett felhasználónevet? (tudásbázis)
Sziasztok!
A freemail-emen sok felhasználónevet megjegyzett már a gépem belépéskor, azokat szeretném eltüntetni, s csak a sajátomat megtartani. Hogyan lehet kitörölni?
És tényleg nekem is bevált:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vannak olyan oldalak ahonnan évek óta nem tudtam eltüntetni ezeket.Most meg simán:))))))))))))))))))Csak el ne felejtsem:)))))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom Facebookról törölni magam, ha nem tudom a felhasználónevem sem a jelszót?
- Miért nem lehet végleg törölni azt a felhasználót aki pl 2 éve be se lépett a portálra és csak foglalja a nick nevet?
- Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom?
- Hogyan tudnám eltüntetni a számítógépről a felhasználónevet, jelszót, amit automatikusan megjegyzett pl. egy játék belépésénél?
- A céges gépemen véletlenül rámentem, hogy "jelszó megjegyzése". Hogyan lehet ezt törölni?
- Hogy lehet facebookon a bejelentkezéskor kitörölni az eddig megjegyzett e-mail címeket?