Hogyan tudnám a magasságomat növelni? 18 éves vagyok és csak 153 cm, 48kg.. (tudásbázis)
Igyekszem!:)
Én szeretek kicsi lenni! Sosem piszkáltak miatta...KOPKOP! ez miatt szerintem felesleges keseregni. el kell fogadni, hogy ekkorák vagyunk!
Picik és aranyosak...:DDD
És a kis méret mellé még humorérzéked is van! :)))
Hmmm....:)
Adhatnál néhány savanyának! :)
Nadrágokkal nekem is ilyen a kapcsolatom, de hogy a lábunk is egyforma!????
Cipőgondok itt is vannak, de hát ez nem a legnagyobb gond....
Örülök Neked!
Így is lehet élni! ;)
Én 6-os korom óta egy centit sem nőttem, mindig a legkisebb voltam az osztályban, a tornasorban... Előszeretettel választottak mondjuk egy ünnepségnél, a "kicsi" szerepére. Nem nőnék egy centit sem. A magasságomból kifolyólag, az ismerősök és a párom is , mindig óvnak.:)
Persze van hátulütője: a nadrágok szárát mindig fel kell varratnom és cipőt is nehezen találok, mivel 34-35-ös lábam van, de ennyi belefér.:)
Mélyen meghajlok előtted!
Minden tiszteletem a Tiéd!
Tudsz Róla, hogy csodaszámba mész? :)
Szia!
Megértelek, hogy zavar, de akár 10cm.-es növekedés sem érhető már el. A csontok főleg nőknél hamar zárulnak, menstruáció kezdete után pár évre vége, max. 1-2 cm.es növekedés ami még belefér. Persze valamennyire ez is egyén függő. 27 vagyok, 150cm és 42 kg. Kb. 20 éves koromra sikerült elfogadnom magamat. Megjártam endokrinológust kaptam előhormont (decapeptil) stb...nem használt csak kiidegelt. Aztán volt egy jófej prof. Pécsen aki megmondta szép vagyok, okos is higgyem már el a kvalitást nem centikben mérik, illetve a növekedési hormonnak sok a kockázata, ahogy a többi beavatkozásnak is, felejtsem ezt már el. Akkor ezen komolyan elgondolkoztam és eldöntöttem elegem van az ellenállásból, talán elkezdem megszeretni magam. Sikerült :) a kisugárzásomon rengeteget dobott, vonzóbb és harmonikusabb lettem mint valaha. Nem volt gond ez a fiúknál, sőt! És milyen érdekes amint valóban megbarátkoztam picinységemmel azóta gúnyos kritikákat sem kapok, mert érezhetően már nem gyönge pontom. Szerintem többre mész ha megszereted ilyennek magadat, fogd úgy fel, hogy "kis kuriózum" vagy. :)
a lányoknál kicsit más. Nekik attól is függ, h mikor kezdenek el menstruálni... Legalábbis tudtommal, az első mensestől számított x év (talán 2-3) amíg lehetséges a növekedés hosszban. Miért? Mert a női nemi hormonok miatt hamarabb záródnak a csontvégek. Ahogy a menses elmaradása után is pont a hormonok miatt nő az esélye a meszesedésnek.
Annó azt mondták, h a gerincferdülésnél is ezért lényeg egy lánynál, h mielőbb korrigálni tudják....
További ajánlott fórumok:
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Minek kell folyton a magasságom miatt piszkáljanak? Igaz nem vagyok egy magas lány 160cm ...
- Hogyan tudnám növelni az önbizalmam?
- Nagyon leégtem, tiszta piros vagyok, mivel tudnám eltűntetni?
- Segítsetek! 3 éves fiam csak akkor hajlandó elaludni, ha bent vagyok a szobájában. Hogy tudnám rászoktatni az egyedül alvásra?
- Hogyan tudnám növelni a koncentráció-képességemet?