Hogyan tudnám növelni az önbizalmam? (beszélgetős fórum)
Ha látott már ne érdekeljen milyennek lát élőben.
Bizonyára úgy fogad el ahogy vagy és úgy is szeret..nekem is volt párom hasonlú testi adottságokkal, pocak rajta párnácskák..és félt mi lesz az első közös fürdésnél..én megmostam neki szépen, a mellei is kicsit ereszkedtek, azt is szépen megmostam és mondtam neki hogy ne érezze magát zavarba a teste miatt nekem nagyon tetszik, nem bókból mondtam hanem mert úgy tetszett ahogy van nyilván ha nem így lett volna nem ment volna vele a kényeztetés... :)
Ezeken szépen lassan idővel át kell esnetek, nem egyből de hidd el ha igazán érezteti veled hogy szeret és érzed is akkor az nem azért van mert nem tart vonzónak.
De beszélhettek is róla.
Valami okod biztos volt rá,ha így tettél...én nem tudom,nem értek az ilyesmihez! Ha nem akarom megmutatni a búrám,más képét sem teszem ki,pláne nem mondom egy idegen képére,hogy én vagyok!
De azt hiszem,nem olyan nagy baj,ha ezt sem értem,mint ahogy sok minden mást sem néhány fórumozó fejében!
Kit lehet itt komolyan venni? Mindenki egy nickname mögött bújik meg, és azt mond magáról amit akar.
"Az vesse rá az első követ aki bűntelen közületek. "
Csak meg kéne kapargatni, utána olvasgatni a többi nicknek is...
Miről beszélnek ezek ketten, ha akkor nem ugyanez a modellfotó volt az adatlapodon? ;)
8. andi6020: te vagy a képen?
10. green pearl: : Szerintem nem, mert akkor nem lenne ilyen problémája.... ☺
Töröld a regisztrációdat, a következővel pedig fontold meg, mikor mit mondasz ;) Ezzel már aligha vesz valaki is komolyan.
Kettőnk közül te vagy,aki felejt,ráadásul azt,hogy mikor,hol,kinek,mit kamuzott!
Tudod,hazudni is meg kell tanulni,példának okáért nem árt rá emlékezni!
De! Ez volt az!!!
Vannak dolgok,amiket nem felejtek...;)
19. jonisigerius 2015-04-11 20:51
Vegyes hozzaszolasok, koszonom a tanacsokat! :D barmennyire is talalja barki furanak, en vagyok a kepen. Valoban mokuskerek van, hajtok, mert orulok, hogy itt Hollandiaban elek.
Teny, hogy nem jarok sehova... mert nincs kivel. Egyedul hova, minek?
Ühümmmm :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám a magasságomat növelni? 18 éves vagyok és csak 153 cm, 48kg..
- Hogyan tudnék megszabadulni a szorongástól? Hogyan növelhetném az önbizalmam?
- Hogyan lehet az önbizalmat növelni?
- Hogyan lehet növelni egy férfi önbizalmát?
- Hogyan növelhetném meg az önbizalmamat?
- Hogyan tudnám növelni a koncentráció-képességemet?