Hogyan szánjam rá magam, hogy időben lefeküdjek aludni? Soha nem alszom ki magam, főleg, ha korán kell kelni reggel, már rosszul vagyok... (beszélgetős fórum)
evawitch!
a megoldas tok ecceru!! fekudj le idoben!! a dontest te hozod meg, nem mas!!! a baratod menjen egyedul!!!
telleg nem ertem! :))
:DD
Na,én aztán mindent csinálok,csak nem ragaszkodom "foggal-körömmel".:D
amit írtam az a faszik 90%-ra értendő,függetlenül a nőktől.
Vegyük a nagy magyar átlag párt,akik mondjuk még nem élnek együtt./esetemre ez sem igaz./
Mondjuk a nő vendéglátásban dolgozik 10 órát.A faszi egyéb helyen mondjuk szintén 10-et.A csávó reggel 9-től mondjuk 7-ig.A lány déltől este 10 ig.Mire a lány hazaér,mondjuk fél 11,iszonyú hulla fáradt,nem biztos,h.van kedve talizni a csávóval.Végre lesz egy szabadnapja,ilyenkor főz,mos ,takarít ,mindent csinál,ami elmaradt,majd talizik a barátjával.Ha mondjuk a fiú dolgozna ennyit ,először elmenne szabadnapján haverokkal pörögni,ilyesmi.Házimunka maradhat még jövő hétre is:D ,majd ha kis idő marad,jöhet a csajszi.
a környezetemben rengeteg fiatal párt látok,látom,hogy hogy élnek,akik nem élnek még együtt.
A fórumnyitó is hasonló cipőben jár pl.
Későbbiekben ez annyiban változik együttélésnél,házasságnál,hogy a nők nagyrésze továbbra is széthajtja magát: munka,főzés,takarítás,gyerek...,a férj munka.Esetleg bevásárlás.Ha még a többibe is besegít,azt nagy kín- keservvel teszi.
Persze van kivétel,mint már írtam is,de NAGYRÉSZT ez a jellemző.
Tipikus önző pasi reakció.
Szerintem a ffiak,és a nők között az a legnagyobb különbség,hogy a nők nagy része mindent megtesz a munkáján kívül a kapcsolatért,ha együtt élnek,mindent próbál otthon megcsinálni,alkalmazkodni,hogy jusson idő,és legyen körülmény a találkozásra a pasival.Ha esetleg maradna idő,akkor foglalkozik csak önmagával.
A pasik nagy része pedig munkán kívül önmagával,/vagy haverokkal/ foglalkozik,és ha esetleg marad idő,akkor a nőjével.
Mikor ezt szóváteszed,jön a duma,hogy: "én nem várom el tőled ,hogy ezeket megcsináld,foglalkozz nyugodtan magaddal." Hát persze.Akkor kb.havonta egyszer jönne össze egy tali.
Hány nőről hallasz,aki nem ér rá mondjuk egy fél napig semmire,mert a tv előtt döglik,és nézi egymás után a sorozatait,vagy vmi.női műsort? Ha van pasija,vagy családja?ezt egyedülállók csinálják max.
És hány faszit,aki mikor nézi a Forma 1-et,vagy a meccseket,akkor megszűnik a világ,és miután vége műsornak,még megnézi az összefoglalókat is..
persze van kivétel,de rohadt ritka..
:DDDDDD
Szerintem azért nem alszok, mert b@szok lefeküdni. :D Az alvási idővel spórolok, hogy ne legyen minden nap ugyanolyan, ugyanaz a rendszer. Nem tudok belenyugodni az átlagos napokba. Ha netezek,akkor is érdekességeket nézek, ami hasznos, akármivel kapcsolatosan is.
A műtétről annyit, hogy a doki szerint és olvasottak alapján ez rutinműtét, a lyukas szív befoltozása. Nekem mellkas felnyitásával csinálnák, elég fura módon, mert leállítják közben a szívet és a tüdőt, géppel működtetik műtét alatt, aztán pár napig cső lóg ki mindenhonnan...
Azt tudom, hogy vannak kutyaotthonok, egy ismerősöm is csinál ilyet, akkor biztos vannak cicaotthonok is. :) De egy ilyen szőrmókot szerintem bárki befogad ideiglenesen is. :)
Igen, elég rizikós ez a szív-műtét, én is jópárszor meggondolnám a mai magyarországi egészségügyi helyzet miatt.
Lehet, utána kéne keresgélni, valami profi-spéci szívdoki után, aki már úgy csinál ilyen műtétet, mint egy autószerelő egy adagolócserét.
Ha rosszul alszol, több mint valószínű a szíved miatt van ez.
Illetve van még egy, ami miatt én a büdös életben nem tudnék elaludni, ha van egy ilyen a szobában:
A kvarc klattyogós falióra....
Na,most én megfogadom a tanácsokat,és elteszem magam holnapra.
Jó éjszakát!
Még annyit..Evawitch-nagyon cuki a macskusz:-)
Sokszor idegen utakon a hatulrol jovo kocsik rendszamat korulbelul felig kitalalom,de ha bejonne
a lotto az jobb lene ,egy ideig biztos jobban lennek tolle.
Nekem is vannak gondjaim a ketyegővel.
SZaporán ver-úgy alapban 96/perc.
Úgy születtem-néha zavar,ha erősen üt-időnként,de már megszoktam.
A dokik mondják,hogy fogyjak le,de 45 kilósan is ugyanígy ütött-mindegy ,azért még megpróbálok "zsírtalanítani":))
Szerencsés vagy-nagyon irigyellek:DD
Bárcsak én sem kívánnám annyira:OO
Viszont-írtad,hogy sportolsz-Hát ez az!!!Akkor érthető is.
Ugyanis én semmit nem mozgok,és endorfinhiányom van-
Ergo a boldogsághormonokat az édességekkel pótlom-ami nagyon helytelen.
Na,irány az edzőterem!!!
Szerintem én sem ennék ennyi húst-csak a párom nem tud meglenni nélküle-azt mondja másképp nem lakik jól.
Gyerekeim sincsenek oda a húsos ételekért-fiam csak a fasírtot,és a rántott csirkemellet eszi meg.
Nekem inkább az édességekről nehéz lemondani-sajnos nagyon édesszájú vagyok:(
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de ami nekem bevált egy bögre langyos tej és alszom,mint a tej:o)
A másik pedig agyban is lazulj el, hisz,ha pörögsz, akkor nem sikerül le-las-sul-nod...
"Minden napnak megvan a maga baja" vagy vhogy így szól a mondás.
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Van olyan tévés személyiség, akitől rosszul vagy?
- Csak én látom rosszul?
- Én látom rosszul vagy tényleg így van?