Hogyan ráznátok le egy nemkívánatos telefonálót, akinek mindenképpen fel kell venni a hívását? (beszélgetés)
Én sem értek hozzá, azt sem tudom mikor érik, vajon látványos kívülről, ha már romlott????Nehogy ránk sózzanak egy lejárt szavatosságú példányt, ha megérzik, hogy nem vagyunk képben.
Egyáltalán hol teremnek, a tengerentúlról hozzák be őket?:D
:DDDDDDDD
Nem értem ebben mi volt a sértő, valahol csak szerezte ő is, miiért fájt volna elárulni ki volt a beszállító. Igen irigyek az emberek, ez már nekem is feltűnt...:D
Mindenképpen szólj ha sikerül valahol akciósan beszerezned, vagy gazdaságos kiszerelésben, mert akkor osztozhatunk is...:D
Vagy szabadon választott lehetőségek:
"És mikor jön már az a rész, hogy legyek a feleséged?
A gratuláló levelet a szüleim címére kérjük vagy a Te szüleidhez? "
esetleg:
persze, hogy elmegyek veled, olyan vagy, mint a féltestvérem – ugye érzed, hogy itt van Jézus velünk (gyere énekeljünk el egy dalt, stb.)?
Stb...
A főnököt nehéz lerázni..:/
Szerintem itt nem a főnök hívogatja....
Egyszer vagy félóráig pofázott a főnököm a telefonban,végeztünk,de én állat nem tettem le a telefont,és osztottam a főnököt a barátomnak..másnap találka a főnökkel,aki így búcsúzott,máskor nézd meg,hogy jól tetted le a telefont:DD
Hát,de neeeem???
Mi a frásznak kell ezt túlbonyolítani?
Vagy felveszi,és elküldi a pecsába..vagy nem veszi fel..
Személy szerint az 1.verzió szimpatikusabb,legalább békén vagyok hagyva:)
De jó lenne tudni,hogy ki az akinek fel KELLL venni a telót...finom kéne lerázni vagy kicsit keményebben(ha nehéz felfogású az illető)
Egyszerűen...most nincs kedvem beszélgetni....
Neeem?
További ajánlott fórumok:
- Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő?
- Nagyon nehezen tudok az okostelefonommal telefonálni
- Repülőn lehet telefonálni, mulatós zenét hallgatni?
- Mit szóltok hozzá, hogy állandóan zaklatják az embereket a telefonálgatással, hogy hány éves, volt-e már üdülni stb.
- Mi a titka a pénzszámolós betelefonálós játéknak? Telefonált már be valaki?
- Mit jelent a telefonálásnál hogy hívásátírányítás átírányíthatom a hívást más telójára?