Hogyan nyugtassam le magam.....? (beszélgetés)
az exedhez is visszamehetsz:)
(bocs, magas volt a labda)
ne botrányozz, hallgass, ameddig bírsz, figyeld meg és mikor meggyöözöödtél, hogy kell-e Neked hosszabb távon, vagy sem, aszerint cselekedj...
ha meg tényleg attól félsz, hogy baj történhetett...
hívd fel a kórházat, ha kiröhögnek, hogy ott kutatod a pasid, hát kiröhögnek, de úgyis csak a hangodat hallják. Èn az enyémrööl tudom, hogy mindent elfelejt, csak engem hívni nem, így biztos tüükön ülnék, fööleg, hogy még télen is biciklivel jár.
A topik címéhez:
Vegyél be Xanayot vagy Frontint mindkettő nagyszerű alprazolam-származék.
Még most is megdöbbenek azokon a csajokon akik itt kérik ki a tudós feminin-társak roppant bölcs véleményét egy ilyen pitiáner, vízgereblyézős - fYngfűrészelős ügyben mint az én exbarátnőm tette egy éve - mikor épp ugyanitt anyámnál múlattam az időt, de akkor még csak ideiglenesen.
Tényleg ennyire jó buta libának látszani - esküszöm nem sértegetési céllal írom - vagy ez valami vicc?
Nem, nem tetted jól!
Ez nagyon hisztire hajazik.
Nálunk egyetlen dolog van: ha elmegy nélkülem valahova, mondja meg, hogy kb. mikor ér haza és ha látja, hogy késni fog, vagy inkább egy haverjánál alszik, írjon egy sms-t, hogy tudjam jól van, csak később ér haza! Nem igazán törődök vele, hogy mit csinál, a lényeg, hogy érezze jól magát és utána szépen jöjjön haza hozzám! Bele is bolondulnék, ha állandóan azon agyalnék, hogy most mit csinálhat... vajon másik nővel van??...
Nem sűrűn fordul elő, de nálunk ez így bevált (már több mint 8 éve!) :-))
South Park
Séf bácsi menyecskéje :)
Na látod!:)
Senkit nem lehet birtokolni.Ha ezt megpróbálod, hamar elveszítheted.
Pedig csak kínáld neki az aspirint tálcán, és hűtsd be az ásványvizes palackot is!
Standard hiba a másikat hívogatni telefonon, épp azért ment el bulizni, hogy kiengedje a gőzt, ebbe nem fér bele, hogy azon agyaljon, hogy te otthon ülve milyen lelki állapotot generáltál magadnak. Néha/gyakran hosszúra kell engedni a pórázt.
(Lehet, hogy másnaposan rohadtul nem lesz kedve magyarázkodnia, szerintem hagyd, hogy kipihenje magát, és utána se kérd számon az estét, esetleg érdeklődve hallgasd végig, ha magától elmeséli azokat a sztorikat, amikre még emlékszik!)
Igen, ezek után nem fogja érteni a cirkusz okát.
Senki nem vágyik egy börtönőrre.
Hat azert ne csodalkozz, ha hamarosan egyedul maradsz....
A sajat onbizalomhianyodat kivetited ra, es mar elore keszulsz, hogy elrontod a napjat.
Szep is a szerelem. :-)
Ez az első eset, de biztos nem az utolsó.
Ő igényli a külön szórakozást.Megváltoztatni nem lehet senkit, vagy elfogadod így, vagy előbb-utóbb be lesz fejezve a kapcsolat.
Minél jobbn próbálod megláncolni, annál jobban fog menekülni.
Az ilyen ember akkor lesz ragaszkodóbb, ha teljesen szabadon engedik.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Balesetem volt, kérlek nyugtassatok meg
- Nem kell a kisfiamnak a cumi, de akkor hogyan nyugtassam meg?
- Hogyan nyugtassam meg 13 éves lányom?
- Remélem nincs baj! Nyugtassatok meg!
- Pecsételő vérzés! Nyugtassatok meg!