Hogyan működik a Tesz - Vesz? (tudásbázis)
Neked illik jelentkezni, hiszen neked van szükséged a termékre!
Vedd fel vele a kapcsolatot mihamarabb, írd meg, hová kéred a terméket.
Licitáltam egy fix áras termékre.
1ft megnyeretem. Legalábbis ezt az e-mail kaptam , de azt eladó még nem jelentkezett.
Vagy ilyenkor ha fix árra teszi ki nem köteles ennyiért eladni?
Próbáld meg a vatera.hu oldalon.Én csak nézelődni szoktam, de azt tapasztalom, hogy az expoleren nem működik rendesen.Tehát a Firefoxon és a vaterán próbáld.Én úgy tudom, hogy oda nem kell újra regizni, a tesz-veszes adataiddal is beléphetsz.
Kitartás, hátha sikerül!!!
Valószínű, hogy semmit nem rontottál.
1.Talán jobb már a vaterát használni, mert egyesültek,
2. Eladni csak fizetett regisztrációval lehet. Befizetted, amit kérnek, kaptál róla visszaigazolást?
Nah felraktam a fotot az eladandó áruról.
Úgy gondoltam 1 ft semmi képen nem szeretném eladni?! Így hát 200 -ról indítottam.
Aztán megszerettem volna nézni hol is van meg ilyesmi:)))
Azt írja nekem :jelenleg még nem hirdetsz semmit!!!
Na faca, feltöltöttem meg1x, ugyan azt írta:(
Mit rontottam el???? vagy már kétszer töltöttem fel ?Ilyen esetben lehet törölni?
Ha 1 Ft-ra teszed fel, azért nem kell listázási díjat fizetned, ha 1 Ft-ért kel el, akkor jutalékot sem.
Én is teszek fel 1 Ft-ra dolgokat, olyanokat, ami nálam már csak a helyet foglalja, és nem bánom, ha annyiért is megy el. Másnak még örömet szerezhet.
Ha eladsz egy terméket, a feltöltési díjat nem vonják le, csak a jutalékot.
A vevő pedig eldönti, hogy mennyit hajlandó fizetni valamiért, ne tiltakozz! ;)
Hát mert nem biztos hogy a 800 ft cuccér 1800 szeretnék.:))
Ez így nem lenne fair.
Az előbb már minden kész volt , el akartam küldeni,dee, beleolvastam az egyik topicba ahol ugyanis azt írják, hogy 1 ft nem érdemes kitenni , mert gyakran annyiért is kell el:(
Jobb ha fix árat határozunk meg.
Megint jól összezavartak.
Fizetek azért mert felteszem , fizetek azért ha elkel.Azért is ha nem kel el?
Felraktam a terméket a Tesz - Vesz-re.
1 ft-ról indul 150 licit lépcsővel. 2 hetes a lefutása.
Na most azt nem tudom hogy ezt a két hetet ki kell-e várni vagy előbb is lezárhatom a licitet? Gondolok itt arra hogy , nem akarok csak annyit kérni érte amennyit szerintem ér a termék , és meglehet , hogy tovább is licitálnának.
Tehát van rá lehetőség hogy akkor zárjam le a licitet amikor én akarom ?Vagy a két hetet meg kell várnom? Nem adtam meg fix árat .
Igen, fontos, hogy csak a pénz beérkezése után postázz!
Nekem van otthon egy egyszerű 2000 Ft-os digitális konyhamérlegem, azon mérem re a termékeket dobozzal/csomagolással együtt.
A postaköltséget hozzáadod a termék árához, és az az utalandó összeg.
Fontos, hogy lehetőleg csak ajánlva postázz, mert így visszakereshető, ha eltűnik a csomag.
Arról nem is beszélve, hogy sajnos vannak olyanok, akik azt állítják, nem érkezett meg az áru, pedig megkapta...
Itt egy link a postaköltségekről.
2 kg-ig fel tudod adni dobozban is levélként.
Akkor ezek szerint átutalják a számlámra az összeget és utána postázhatom.A posta költség is szerepeljen benne , vagy ezt hogy szokás?
A postaköltséget hogy tudom megállapítani .
Pl egy cipőnél?
A számlaszám ahhoz kell, hogy el tudj kezdeni eladni. 100 ft-ot kell utalnod a Tesznek, amit aztán jóváírnak.
Szerintem az is jó, ha a férjednek van.
Én is eladok a Teszveszen, na meg vásárolok is.
Utánvéttel sem venni, eladni meg pláne nem szoktam.
Venni azért nem, mert drága, eladni meg kockázatos.
A csekk meg macerás.
Nekem olyan számlám van, hogy netről tudok utalni, teljesen ingyen, 149 Ft-os számlavezetési díj mellett.
Köszönöm:)
Akkor a legelején kezdeném .Mint már írtam regisztráltam .De kéri a számlaszámomat is ahhoz , hogy eladó lehessek.Nekem nincs , de ha más lehetőség nincs akkor lesz.
Muszáj számlaszám . utánvéttel , csekkel nem lehet elrendezni a dolgot?
Ez lenne az első kérdésem:)
Ha esetleg van konkrét kérdésed, szívesen válaszolok.
Annak nem látom sok értelmét, hogy belekezdjek a TeszVesz szabályzat ecsetelésébe. :-)
Ott már körül néztem , gondoltam akik "benne vannak tömörebben és érhetőbben fogalmaznak.
Ja és tudnak írni róla pár szót, hogy ők megvannak -e elégedve vele:)
miért nem ott nézel körül?
Egyenlőre eladni szeretnék .Már regiztem , de számlaszám is kell hozzá?
Így első ránézésre nem egyszerű a használata.
Lenne egy pár kérdésem:)
További ajánlott fórumok:
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?
- Megújult a teszvesz és azóta nem tudom hogyan kell eladás után kérni a vevő adatait, segítenétek?
- Autós tanfolyam mennyi napot vesz igénybe, hogyan működik?
- Mióta a Teszvesz és a Vatera "egy cég", hogyan megy a hirdetés feladása?
- Tudnátok nekem segíteni, hogy hogyan működik a nőgyógyász megfogadása Veszprémben?
- Meg tudnátok mondani, hogy Kecskeméten a Nyíri úton, hogyan működik jelenleg a kombinált teszt elvégzése?