Hogyan mondanád meg a főnöködnek, hogy fel akarsz mondani? (beszélgetős fórum)
K: Hogyan mondanád meg a főnöködnek, hogy fel akarsz mondani?
V: KI VAN RÚGVA!!!!!Akkor ki vagyok rúgva.Mindegy...
:P
Nem félek, csak elég fura helyzet, hogy egyszerre többen is felmondunk...
De tegnap túl estem rajta, nem volt semmi extra, már valahonnan tudta, úgyhogy aláírta a felmondó levelemet, viccelődött egy kicsit, kérdezősködött, aztán annyi...:)
Hát de mitől tartassz?Nem harapják le a fejed!Ez van,kész.Nincs miért idegeskedned,jobbat találtál,mész,és kész!
Nem kell parázni,nem bűnt követsz el.
Szia!
Az a főnök gondja,hogy más is megy!Majd ő megoldja.Egyszerűen állj elé,hogy ezért meg azért ettől a dátumtól nem jössz dolgozni!Kész!Korrekt lenne őt minél hamarabb értesíteni,hogy tudjon ő is intézkedni munkaerő ügyben.
Szia!
Mivel az elhatározás már megszületett benned, azt javaslom, ne habozz tovább. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatod a főnököddel, de szerintem előzd meg a kollégáidat, és mondj fel elsőnek.
Sok szerencsét kívánok az új munkahelyedhez!
Az én szituációm:
Jelenleg egy útép. cégnél dolgozok, azért akarok felmondani, mert állandó helyváltoztatású a munkahelyem, ill. a párommal össze szeretnék költözni. Szept. 1-től fel is vettek egy helybeli céghez. A héten szeretnék felmondani. Segítségeteket, tanácsaitokat szeretném kérni ez ügyben!
A szitu azért is különleges, mivel ebben a hónapban 3-4 másik munkatársam is sorba fel fog velem mondani, hasonló indokokkal.
További ajánlott fórumok:
- Kinek mondanád most azt, hogy "Hordozzon tenyerén az Isten!"?
- Mersz ellentmondani a főnöködnek?
- Hogy mondtad el a főnöködnek, hogy terhes vagy és mi volt a reakciója?
- Hogyan mondanád meg főnöködnek egyedüli és nélkülözhetetlen alkalmazottként, hogy babát vársz?
- Te mit ajándékozol a főnöködnek?
- Te bemész úgy dolgozni, hogy megjött és nagyon rosszul vagy? Ha nem akkor mit mondasz a főnöködnek?