Hogyan lehetne távol tartani a pókokat? (beszélgetés)
Eddig én se irtottam őket, és nem is nagyon terveztem, de ez már botrány. A kertben nem érdekel, mert nem kelt rendetlen és mocskos hatást. De azért az durva, amikor az ablakmélyedéseimet nézi éléskamrának. Tucatnyi döglött bogarat törlök le naponta az ablakokból. Sosem tanul, pedig így rosszul jár, mert előbb letakarítom, mint, hogy megehetné őket :-). De utálok napi szinten minden szart lerámolni az ablakból, hogy őfelsége után takarítsak.
Már néztem UH-os rovarriasztót, de nem tudom mennyire megy át a főfalakon. Mindegyikre azt írták, hogy inkább nagyobb egybefüggő helyiségekbe jók.
Éljenek a pókok!!(kint a kertben)
Én lelkesen porszívózom meg kergetem őket,de én se tudom megölni a drágákat.A páromnak van pókiszonya.
A pókriasztó lesz a szülinapi aji:))
A pókokat babonából nem ölöm meg, és azért sem, mert hasznosak. Pedig irtózom tőlük. A lakásban rájuk borítok egy átlátszó kupakot, papírt tolok alá, és kidobom az udvarra.
A kertben viszont megőrülök tőlük, mert folyton a képembe akad a hálójuk. Most, hogy a sok eső miatt több lett a szúnyog, a pókok is többen vannak. Állandóan figyelnem kell, mert sokszor pl. a sufni ajtajába szövik a hálójukat. De ahol nincsenek az utamban, látom, mennyi szúnyog végzi a hálókban.
Mielőtt pókhálóznál,egyszerű légysperyel befújod a pókokat így elpusztulnak,lepókhálózol és kész. :)
Nem jelennek meg 3 nap múlva,mert,ha csak pókhálózol,a pókicák elszaladnak és szövögetik a hálójukat másutt.De így meghalnak és nem szőnek tovább.
hatásos,én is útálom őket! :)
Ha beírod a keresőbe,hogy pókriasztó egy elektromos cuccot ad ki 3990-ért.
Azt hiszem vmi ultrahangot bocsájt ki.
További ajánlott fórumok:
- A pókokat hogyan lehet a leghatékonyabban távol tartani az otthonunkból?
- Hogyan tudom távoltartani a galambokat az erkélyemről?
- Hogyan lehet humánus módon távoltartani az idegen macskát a háztól (kutya csak jövőre lesz)?
- Hogyan lehet a kankutyákat a szuka kutyától távoltartani tüzelés alatt?
- Családjára veszélyes embert hogyan és meddig lehet távol tartani a családjától, hogy ne legyen baj?
- Gusztustalan eszközökkel próbál távol tartani magától és...