Hogyan lehet a kankutyákat a szuka kutyától távoltartani tüzelés alatt? (beszélgetés)
Próba megvolt,a kan még mindig idejár.A spray sem vált be igazán.Befújás után a saját kutyánk prüszkölések közepette lenyalja magáról!
3 illóolaj van benne:gimbó,eukaliptusz ,és borsmenta.Kevés.Marad a bezárás...
Megvettem a sprayt.Befújtam a kutyut.Várunk..
Bár azt mondták ez sem 100%-os
Úgy érzem mi megtettünk mindent hogy jó legyen a kutyának.Várakozás és folyt.köv.
A vércseppek származhatnak mástól is. Mikor volt a műtéte?
Szerintem minél előbb vidd el egy normális orvoshoz, vagy nem tudom hol laksz, de lehet, hogy érdemes lenne egy állatklinikára vinni.
Utánanéztem a spray-nek.
2 félét találtam.Dog Stop Spray, Trixie Tüzelésszagtalanitó Spray
Nincs 2000 ft.Kipróbálom.Nagyon köszönöm.
Nafógyon jópofa!:)
Nekünk is az egyik németjuhikeverék, de csak az egyik füle áll fel.:)
Nagyon szép a kutyusod. Én még elvinném egy 3. orvoshoz is, mert lehetetlennek tartom, hogy tüzeljen. Szerintem az orvos csak pumpolni akar titeket, vagy valóban elszúrt valamit. Szegény állat.
Megjegyzem, a nővérem is ivartalanította a szukáját két kan mellett, de nála semmi nem jelentkezik, nyugiban vannak mindhárman.
Nekem ez azért furcsa (most is van és korábban is volt saját ivartalanított kutyánk), mert a méh és petefészek eltávolításával, megszűnik a tüzelés.
Így milyen hormonokat befolyásol az injekció? A hormontúladagolás sem szerencsés.:( Viszont a kutyin segíteni kell!
Lehet, hogy a doki tényleg elszúrt valamit...
Próbálj keresni egy másikat, hátha tud segíteni.
ha nincs értelme a hormon injekciónak sem akkor mit tegyek .az orvos azt akar adni neki 4-5000 ft.
én inkább újra müttetném,de nem fizetnék érte már,hiszen 2-szer kifizettem az ivartalanitás árát
Gyönyörű állat.35 kilós értelmes csajszi.Vérzik a szivem amikor szenved és MOST SZENVED!
veszélyes is harmadszorra....
azért én erőteljesen megkérdőjelezem a dokitok szakmai hozzáértését, és hozzáállását is a dologhoz...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom távoltartani a galambokat az erkélyemről?
- Hogyan lehet humánus módon távoltartani az idegen macskát a háztól (kutya csak jövőre lesz)?
- Galambok távoltartása az erkélytől..
- Idegen macskák távoltartása a portán, hogyan?
- Kullancsok és fülbemászók távoltartása. Kb 2 hét múlva olyan helyre kell mennem egy hétre, ahol nagyon sok van ezekből. Hogyan védekezhetek?
- Mivel lehet távoltartani a poloskákat? Az ecet valóban jó?