Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt? (tudásbázis)
Na, öt napja csinálom a turbóst, azt leszámítva, hogy ma reggel majdnem elájultam - valószínűleg a vércukor szintem esett le -, minden okay :( Ettem két babapiskótát, meg ittam egy kávét édesítővel, rendbe jöttem. Viszont ma rám jött egy olyan bugyi, amit fél éve vettem, rosszul választottam meg a méretet :) Ez már eredmény, nem? Okay, káposztaleves nem, de olyan jó lenne ha folytatódna a fogyás... Ötlet? A levesekből elég lesz :) Hétvégén megmérem a súlyom.... :)
Én pont savasnak tudom. A köztudatban is savasként él.
Hát...citrom: citromsavat tartalmaz...:) Én ebből indulok ki. ;)
A másik: 10 napig lúgosító étrenden voltam, de citrom nem szerepelt benne! Gyümölcs és zöldséglevesek, párolt és pépes zöldségek szerepeltek benne. Ezért is gondolom, hogy nem lúgosító hatású.
Én úgy tudom, hogy a citrom nem csinál savat. Lugosít.
Szerintem ilyen problémával orvoshoz, sőt dietetikushoz kéne fordulnod! Ők jobban tudják mit ajánlott enned és mit nem.
Pl. nehogy citromos vizet igyál (az ugye zsírégető), ha már eleve sok a savad!
Szia!Új regisztráló vagyok és nekem is ilyen problémáim vannak mint neked.Az epém még talán nem de a gyomorsav az igen és már éjszakára gyógyszert szedek,mert nem tudok aludni.Nem eszem sokat és próbálom kiszűrni a fűszeres ételeket de még mindig elég rossz a gyomrom.Szeretnék segítséget kérni,hogy letudjak fogyni legalább 20 kg.A barátnőmnek is nagyon sokat segítettetek remélem nekem is fogtok tudni segíteni.Most szeretném elkezdeni a fogyókúrát és nem tudom hogyan induljak neki.Sokszor próbálkoztam de mindig a kitartással van baj.
Attól biztos nem! :) Nem olyan erős, csak épphogy.
Akkor majd lesz-has-mars:)))
Én nem csináltam ilyet:))
Meddig csinálod a Gasztroyalost? Nekem 10 nap alatt ment le 3 kg. Nem egy hét alatt, ahogy ígérték. :)
Biztos fogsz fogyni!!!! A többit nem próbáltam!
Indítottam Gasztroyalos fórumot ott írta valaki a színes levesest!
A Gastroyalos káposztalevest nem ajánlom. Anno rendeltem, több íz van, a legjobb fajta a még ehető kategóriába tartozik, a többi gyakorlatilag ehetetlenül rossz, ill. a mediterrántól gyakorlatilag forogni kezdett a gyomrom. Ettől kezdve ment mindegyik a szemétbe.
Tegnapelőtt kezdtem a Gastroyal-os T. diétát (mint turbó). Egészen jól bírom, mérlegre dierkt nem álltam még - talán korai lenne. Annyira jó lenne azt a 7 kilót leadni. A kaja jó, bár ma bűnöztem, mert habár a mennyiséggel és a minőséggel nincs gond, a napi három kaja nekem kevés. Délelőtt még hagyján, de déltől este hétig... ettem egy banánt :( Mi a véleményetek arról, hogy a héten végigcsinálnám ezt, aztán jövő héten egy káposztaleves, vagy egy színes leves kúrát? Ez utóbbit próbálta már közületek valaki?
Egyik sem, picit csípős. :)
Kóstolgatni kell,hogy sós-e vagy édes.))Mertha édes,kihagyod az étrendből,bár a természetes cukor jöhet,mert azért a szervezetnek szüksége van rá,csak ne vidd ki a zsályára a kristálycukrot:))Ha pedig sós,akkor legalább könnyebben megy utánna a folyadék,nem kell hogy figylmeztessen a mobilod.))))
Mek, meeeek! Azaz köszi a tippet! ;)
Tegnap kelt ki a zsázsa, már kóstoltam. Ha valamelyik szomszéd látott, tuti dilisnek gondolhatott, hogy eszem a kikelt valamit. :)
A bolondos párom azt mondta,hogy nem soká fűnyiróznia kell,de jobb ha kiülök a kertbe késsel villával ,és elkezdem fogyasztani a fűvet,mert már annyi gezemicét eszem,hogy fel sem fog tünni,ha fű is vegyül közéje:)Nem is kell előkésziteni semmit,mert minden adva van:))Állandóan a bohóckodáson jár az esze:))Szerintem te is grillezés közben egy-két falat fűvet is bekaphaszt,legfeljebb mekegni fogsz:))))
Tudod mit vettem eszre amiota igy eszek nincs semmi bajom mar ugy ertve,addig az epemmel rosszul voltam,gyomorsavam volt,ha veletlenul tobbet ettem ugy ereztem magam mintha egy huszkilos suly lett volna a gyomromban.A ferjem ajuldozik hogy ennyire lefogytam.Amikor kover voltam akkor se ettem tul magam amikor a legjobban esett valami ott hagytam.A fogyokurara nagyon jo a grefuit van is receptem a hoxan valamelyik tudatbazisban/topikban/beirtam.
Én is elfelejteném, ezért jó a mobil. :)
Vissza bizony! Tegnap is csak másfél grillkolbit tudtam megenni. Haladok! :)
:))Én biztos megfeledkeznék a 2 óránkénti evésről:)))Igen most jó az idő,indulnak a nyársalások,de látom vigyázol,mert visszafogod magad hétköznap:)))
De ez nem egészséges, hogy csak egyszer eszel! És ha rosszul leszel, mert hirtelen lemegy a vércukorszinted? Vigyázz magadra!!!
Februar kozepetol.En reggel 9-kor ki megyek az uzletben es 17 orakor zarok.Megszoktam.
És bírja a gyomrod? Mióta csinálod?
Naponta egyszer eszem 17 orakor en nem reggelizek csak 1-2 kavet fogyasztok,vizet/asvanyviz,uditot fogyasztok 2-3 litert/mindent eszek.kb.15 kg-ot fogytam .
Á! Most begrillezünk (tudod, mint mikor az akasztani vitt embereknek is van utolsó ebédjük...:D), aztán hétfőtől fogyok. :)
Reggel 8-tól este 8-ig kétóránként kell enni, megvan, hogy mit. Szerintem jobb, mint napi 3-szori evés. :) Aztán meglátom mennyi megy le. Ha nem jönne be a módszer, akkor ott az alga. :)
:))Talán hétvégén dorbézolás volt?és hétfőtől megint fogyi?
Még mindig tartom a súlyom! :)
Hétfőtől kezdek egy 4 napos diétát.
Azt mondják a lassú fogyás=tartós fogyás.
Megpróbálom. Egészségesebb is az biztos.
Akkor csak ritkán egyél ilyesmit,mert nem kellemes érzés a gyomorégés:((És az olivaolajat nem lehet használni esetleg?Bár igaz nem olcsó:((
Az a jó ha lassan mennek le a kg-k,mert akkor reméljük nem fognak visszajönni,mintha gyorsabban haladnál.:))Ne legyünk már jojo tanfolyamon:)))
További ajánlott fórumok: