Hogyan lehet letölteni az adóbevalláshoz szükséges nyomtatványokat? Segítsetek kérlek! Sürgős lenne! Köszi! (tudásbázis)
9. HeckGina
2007. dec. 22. 17:58
Köszi csajok! azt hiszem megvan!
8. petka (válaszként erre: 5. - HeckGina)
2007. dec. 22. 17:56
Melyiket nem adtad be? SZJA?
7. ibi75 (válaszként erre: 3. - Ibi75)
2007. dec. 22. 17:56
Bocsi, még tényleg csak a 2006-os kitöltővel tudod kitölteni az adatlapokat...
6. hbbea
2007. dec. 22. 17:55
Szia!
Felmész a [link] oldalra, a keretprogram letöltése után mehet a nyomtatvány is, de konkrétan milyen adónemre akarsz vallani?
5. HeckGina
Sziasztok! Kaptam egy levelet, hogy nem adtam be az adóbevallásomat. Most az apeh hivatalos oldaláról próbáltam letölteni a szükséges papírokat, de nem igazán sikerül. Ha tudna valaki segíteni, megköszönném!
4. kobagabi
www.apeh.hu-ról kell letölteni!
Ráklikkelsz kétszer, majd megnyílik a nyomtatvány!
Különböző talán 4 db ikon jelenik meg az oldalon, azok közül az egyik a letöltéshez való!
3. ibi75
Gina! Apeh.hu; 2007-es nyomtatványkitöltő.
Ha megtaláltad a nyomtatványt, akkor csak rá kell kattintani és letölti, vagy megkérdezi, hogy futtatod -e, akkor azt válaszd.
2. petka
2007. dec. 22. 17:54
www.apeh.hu,
nyomtatványkitöltő programok
először a keretprogramot kell letölteni. Utána megjelenik egy ABEV2006 nevű ikon.
Ezután letöltöd azt a nyomtatványt amire szükséged van.
1. HeckGina
2007. dec. 22. 17:52
Hogyan lehet letölteni az adóbevalláshoz szükséges nyomtatványokat? Segítsetek kérlek! Sürgős lenne! Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Elektronikus adóbevallásnál hol találom meg a kitöltendő nyomtatványt?
- Hogyan kell a videókameráról letölteni és szerkeszteni a felvételeket? Milyen program szükséges?
- Éves beszámoló mérlege "A" típusú - Egyszerűsített éves beszámoló "A" típusú kitöltetlen nyomtatványok - honnan tudom letölteni?
- Meddig kell megérkezzen az adóbevalláshoz szükséges papír?
- Ti megkaptátok már az adóbevalláshoz a nyomtatványt?
- Honnan tudnám letölteni a 2009-es adóbevalláshoz szükséges nyomtatványt?