Hogyan lehet iwiw-en beállítani, hogy ne lássák melyik városban tartózkodom? (tudásbázis)
Igazad van. Nem lehet most már módosítani az eredetit, hiába írtam be, hogy 80 éve lakom a jelenlegi (most beírt) címen, nem módosította.
Talán ha ott megnézed a fórumokat, lehet, hogy vannak, akik jobban értenek hozzá, hogy mi a mód a változtatásnak.
Én úgy csináltam, hogy beléptem, ott a jobb felső sarokban legördítettem, katt a szerkesztésre. Hozta a lakóhelyet-új megadása. Megadtam, letiltottam a lakattal, mentés.
És mégsem jó.
Megadni meg kell, mert nem tudsz lépni ha nem adod meg.
Igen, megnéztem ismeretlenként, és hozza.
Nem hogy a várost levettem volna, így hozza még 1x korábbi lakóhelyként.
Megcsináltam, de annyit értem el vele, hogy korábbi lakóhelyként is hozza a várost, pedig bezártam a kis lakatot és mentettem.
Hülye sz-r.
Tudom, de a városnál mindenképp meg kell adni valamit, én pedig nem akarok.
Most X város van kint, az a lényeg, hogy ezt elakarom tüntetni onnan.
Nem akarok várost megadni ez lenne a lényeg. Sok ilyen profilt látok, hogy nincs város kiírva. Hogy tudom ezt beállítani?
Elég rég használtam, valaki segítene?
További ajánlott fórumok:
- Ha egy szép nő tartózkodik a légkörödben kevesebbnek érzed magad?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Közjegyző törvényre hivatkozva kérheti-e, hogy a kiskorú gyermek ne tartózkodjon az irodájában?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Hogyan kell iwiw-en ezt beállítani?
- Ha a tartózkodási hely más városban van, mint az állandó lakcím, akkor orvosilag hova tartozunk?