Hogyan lehet elhagyni a testünket? (tudásbázis)
Bocs ha szakértői stílusban írok,nem önteltségből-hanem tapasztalataimból kiindulva teszem.
Az 1 es számú hozzászólás:ne nagyon akarjunk kiszállni a testünkből,mert veszélyes.Egyrészt diszharmónia léphet fel a szellem-lélek-test hármas egységében,és ez hosszútávon komoly problémákat okozhat.Másrészt ez idő alatt védtelen a test,amit egyéb lények ki is használhatnak.
Ha pedig valaki akaratlanul ki száll a testéből,és nem tudja konrollálni,érdemes ezzel felkeresni egy hozzáértőt- pl.gyógyítót,lélekgyógyászt,stb
Azért,mert ha ezek rendszeresen megvannak,tényleg bajt okozhatnak.Én azt javaslom,mindenki keressen egy szakembert,aki könnyen orvosolja ezeket.Én is voltam ilyen helyzetben,és tudom mért mondom ezt.
Nekem is álmomban történt, többször is. Ha ez annak számít.
Merthogy nekem úgy történt, hogy rémálmom volt, de tudtam, hogy én jelenleg álomban vagyok. Ki akartam jönni belőle, ezért megpróbáltam felébreszteni a Páromat, hogy ébresszen fel. Úgy, hogy nyöszörögni kezdtem, mert mást nem tudtam csinálni. Azt is nagyon nehezen, egyre nagyobb erőt kellett vennem, hogy hang jöjjön ki a torkomon. Sajnos mozogni nem tudtam.
És vagy felébredt a Párom, vagy nem, hogy segítsen.
Hello,
evetke67(6.) és newland(7.) együtt tökéletesen megválaszoltak a kérdésedre.
FT
További ajánlott fórumok:
- Szülés után visszanyerni a testünket, hogyan?
- BFL Body For Life avagy Testünket az életünkért - Bill Phillips
- Hogyan képes elhagyni egy szülő a gyermekét?Többet ér a saját boldogságunk gyermekeink boldoságánál?
- Mióta ismer(het)jük saját testünket?
- Hogyan lehet biztonságosan elhagyni be nem vált SSRI hatóanyagú antidepresszánst (Escitil)?
- Vesebiopszia után mikor lehet elhagyni a kórházat?