Hogyan lehet beállítani összeghatárt az előfizetéses mobilon? (tudásbázis)
8. Laleh
2010. júl. 12. 13:22
A telefonon próbáltuk férjemmel, de sajnos nem sikerült, valamiért nem lehetett beállítani.
Tartok tőle én is, hogy nem lehet, mi lenne biznisz benne a szolgáltatónak? :-(
Azért megérdeklődöm a szolgáltatónál, hátha.
7. Tücke
2010. júl. 12. 13:14
de a telódon van olyan funkció ami számlálja a hívásköltséget azt sztem elintézheted hogy be legyen kapcsoltatva
6. Dudika14
2010. júl. 12. 13:12
szerintem nem lehet!
5. Cottilady
2010. júl. 12. 13:11
a szolgáltatóhoz kell bemenni hogy előfizetést szeretnél korlátoztatni x ezer forintig. de ezt felajánlják szerződéskötésnél is.
4. Tücke
2010. júl. 12. 13:07
nem lehet lekorlátozni a tmoblnál a lehjető legegyszerűbb ha időnként felmész wapra és ránézel az egyenlegedre vagy aneten utána jársz
3. Drdd
2010. júl. 12. 13:01
Nem mondom 100%-ra, de ha jól emlékszem, akkor nem lehet beállítani.Mintha egyszer én is kérdeztem volna :( De azért kérdezz utána,nem vagyok benne biztos.Ha mégis lehet, akkor írd majd meg :)
2. Laleh
2010. júl. 12. 12:58
T-Mobile-os vagyok, és szeretném, ha x összeg fölött ne lehessen telefonálni, vagy legalábbis figyelmeztessen.
1. Laleh
2010. júl. 12. 12:57
Hogyan lehet beállítani összeghatárt az előfizetéses mobilon?
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Most váltottam kártyásról havi díjas előfizetésre, új sim-kártyám lett. Hol tudom beállítani, hogy kijelezze, hogy ki hív engem?
- Segítenétek abban, hogy kell beállítani a mobilon a wapot?