Most váltottam kártyásról havi díjas előfizetésre, új sim-kártyám lett. Hol tudom beállítani, hogy kijelezze, hogy ki hív engem? (tudásbázis)
6. 7ac18b9dfa
2010. dec. 12. 20:15
sziasztok! én a magentánál interneten váltottam most havidíjasra dominorol, az a kérdésem, hogy azt írtak emailban, hogy kuldik a sim kártyát meg a belépési díjat, akkor nem bírálják el ezek szerint, hogy lehet e havidíjasom, vagy csak telefon vétele esetén bírálnak? ahogy átveszem szerdán a futártól már aktiválni is tudom? saját számom marad meg ugye? legalábbis ezt választottam. koszi a választ
5. 3dc5a222b9 (válaszként erre: 1. - Orsy27)
2010. júl. 3. 23:12
A sim-kártyádon áthoztad a régi telefonszámokat? Nekem rámentették, ami a régi sim-en volt, csak az veszett el, ami a telefonra volt mentve. Nem kellett semmit beállítanom, amilyen néven el voltak mentve az egyes számaim, ugyanúgy jelzi a hívást a névvel.
Viszont azért valóban kell fizetni, hogy a Te számod látható legyen más telefonján, azt hiszem, 250 Ft a havidíja. Ezt külön kértem a kiválasztott díjcsomag mellé!
4. rétibaba (válaszként erre: 1. - Orsy27)
2010. júl. 3. 20:41
Hívófél azonosítás a neve. Szerintem kérni kell az ügyfélszolgálaton, de nem hiszem hogy fizetős. A pirosnál legalábbis tuti nem:) A kéket és a magentát nemtudom...:)
3. H-Orsi
2010. jún. 30. 14:23
Azt szerintem sehol, csak a saját számod kijelzését tudod beállítani. Az előfizetés vásárlásánál külön kell kérni ezt a szolgáltatást, havi díjat számolnak fel érte. Azt hiszem 300-500 forint körül van. Nem vagyok benne biztos, de telefonos ügyfélszolgálaton keresztül azt hiszem nem lehet kérni, csak üzletben.
2. eszter_good
2010. jún. 30. 10:43
Ha a telefonodban be van állítva ez a funkció, akkor hívd fel a központot.
(Egy kis érdekesség, hogy a saját szám kijelzése előfizetés esetén nem ingyenes az EU-ban, csak kártyásoknak...)
1. Orsy27
2010. jún. 30. 10:28
Most váltottam kártyásról havi díjas előfizetésre, új sim-kártyám lett. Hol tudom beállítani, hogy kijelezze, hogy ki hív engem?
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hogyan lehet beállítani összeghatárt az előfizetéses mobilon?