Hogyan kezeljem? (beszélgetős fórum)
Nekem 10 hónap után is ugyanúgy, ha nem jobban hiányzik a volt feleségem. Ő már fél éve mással van, én még ismerkedni sem tudok, mert képtelen vagyok elengedni. Ráadásul kénytelen vagyok beszélni, találkozni, mert két gyerekünk van.
Újra kéne értékelned a helyzetedet. Biztos fiatal vagy még. Én nem tanácsolom, hogy azonnal ugorj másik kapcsolatba, azt minden "szakértő" butaságnak mondja, mert feldolgozatlan sebeket viszel be egy másik kapcsolatba ami rányomhatja a bélyeget. Én elkövettem ezt a hibát, mert pár napra a szakításom után ismertem meg a 30. születésnapom előtt a volt feleségemet. Nem is tudtam megfelelően viselkedni, valamiért ő ezt mégis elég jól tolerálta.
Sokan csak 30 körül ismerik meg azt, akivel igazán komoly lesz a párkapcsolata, élete. Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem te még ennél is jóval fiatalabb vagy. előtted az élet.
Az emberek nagyon kis százalékának jön össze az eéső szerelem, majd tartós párkapcsolat.
Sokkal többen vannak, akik 2-3 szakításon is túl vannak, mire megtalálják az "igazit".
Túl fogod élni!
Ne tippelges! Ha nem mondta ki azt, hogy ideiglenes, akkor vedd azt véglegesnek!
Töltsd ki a gondolataidat mással! Járj el társaságba, lehet te is rátalálsz majd az igazira!
További ajánlott fórumok:
- 26 hónapos kislányom jön nekem, ver, ordít - hogyan kezeljem?
- Kiskamaszkor-hogyan kezeljem?
- 3 hetes kisfiam arca tele van pattanassal. Mitol lehet es hogyan kezeljem?
- Segitsetek!Fotós a párom és nem tudom, hogyan kezeljem!
- Hogyan kezeljem a nagynénémet? Folyamatosan bánt.
- Meghalt a párom anyukája! Hogyan kezeljem a páromat?