Hogyan kerültem a pokolba (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan kerültem a pokolba
Remélhetőleg, vagy nagyon tehetetlen. Minden esetre ha fórumot indít valaki, és tanácsra vár, illik ránézni, milyen megoldások vannak.
Létezik még egy magyarázat, ha rájött az az ember és rettegésbe tartja.
Ahhoz képest, hogy a fórumindító több, mint egy hónapja indította a topikot, azóta rá se nézett a hoxára!!
Feltett egy kérdést, segítséget várva, majd nem reagált, nem válaszolt.
Csak remélni merem, hogy él és virul. Talán már a gondjai is megoldódtak.
Bízzunk benne!
Majd ki fog ez is derülni.
Reméljük, jól alakulnak a dolgok. :)
Ezt én nem tudhatom.
De az ember személyisége nem változik meg olyan könnyen. Amire hajlama van valakinek, az meg is marad, csupán a körülményektől függ, hogy előjön-e vagy nem. Ahhoz, hogy valóban változzon valaki, vagy nagy pofont kell kapnia az élettől, vagy keményen kell dolgoznia magán. Utóbbihoz kevés embernek van kitartása és ereje.
Azt írta, hogy már őt se bántja.
Nem lehet, hogy megváltozott?
Abból gondolja szerintem, mert általában ez így szokott lenni. Ha apuka büntetlenül odacsaphat anyának, akkor valószínűleg előbb-utóbb a gyerekektől is elveszti a türelmét.
Egyetértek, SEMMI nem indokolhatja a verést. Tény, hogy vannak hisztis nők, akik szinte kiprovokálják a veszekedést a párjukkal, de akkor is a férfié a felelősség, hogy erre miként reagál.
Miből gondolod, hogy aki egy nőnek lekever egy két sallert, az a gyermekét is bántani fogja?
Az se derült még ki, hogy miért is kapta a verést a nő.
Igaz, hogy a magam részéről NEM ÉRTEK EGYET AZ ERŐSZAKKAL.
Semmi nem indokolhatja, hogy valamit (akármit) veréssel kell megtorolni.
Azért ez nem volt egyértelmű az előző hozzászólásodban.
De most már nem is lényeg.
Ha javasolhatok valamit, az ilyen "Én az ilyet jól megveretném valakivel, akár egy kis pénzért is, megérne annyit, és tanulna belőle." szövegeket tartsuk magunkban.
Alkalomadtán ez már FELBUJTÁSNAK is minősülhet.
Kérj segítséget, pakold össze a gyerekeket, mikor nincs otthon, és tűnjetek el onnan. Amikor keres, lehet rendőrség, rokonok, barátok segítségét kérni. (Én az ilyet jól megveretném valakivel, akár egy kis pénzért is, megérne annyit, és tanulna belőle.)
Ne azon gondolkodj, hogy mit fog művelni, mikor majd nem talál benneteket sehol, - ez csak akkor derül ki, ha valóban elmentetek - hanem arra, hogy a gyerekeid nap mint nap milyen lelki sérüléseket szereznek egy ilyan "otthonban". Szerető, biztonságos család járna nekik. Azt gondolod, hogy ők nem félnek, nem érzékelik a terrort? Talán megfogalmazni még nem tudják, de életre szóló sérüléseket szereznek az apjuk miatt, ami majd felnőtt korukban fog megnyilvánulni, amikor nem tudnak boldogulni.
Ugye nem azt akarod megtanítani a gyerekeknek, hogy hogyan kell lábtörlőnek lenni, hogyan kell félelemben és terrorban élni, meghunyászkodni és áldozatnak lenni? Ha nem akarod, hogy ők is felnőtt korukban ilyen kapcsolatokban éljenek, akkor ne ezt mutasd nekik.
Nem hiszem, hogy lehet hinni ilyen fenyegetéseknek. Ezeknek "csupán" annyi a célja, hogy maradj. Nem hiszem, hogy lenne elég vér a pucájában bármit is tenni.
Az agresszív emberek a szívük mélyén a leggyávábbak. Félelemből tartják sakkban a többieket, azért, hogy ne bánthassák, illetve ne hagyják el őket.
Ezt írtam már többször is (még előéletemben is)
Jó tanácsot soha nem tudunk adni.(Mert amit mi jónak tartunk, az másoknak végzetes lehet)
A nők panaszkodását meg már ezerszer leírtam...
Egyetértünk! :))
Az az igazság, hogy nem szeretek tanácsot adni senkinek. Főleg nem egy internetes portálon, ahol nem ismerem az embereket, pláne az életüket. Igen felelőtlen dolognak tartom ha valaki ezt teszi. És ártalmasnak is...
Minek fogadná meg bárki is?
A pasik lehet, hogy azt hiszik, hogy ha egy nő elmondja a bánatát, akkor azonnal megoldani kell?! Én azt gondolom egy nőnek általában elég ha meghallgatják. Természetesen nagyobb problémák esetén keressen fel megfelelő szakembert, és ott kap segítséget, tanácsot személyre szabottan.
Beszélgetni, leírni mit gondolunk, de tanácsokat adni? Max. egy jó palacsintatészta elkészítéséhez...:)
Ezért azt gondolom alfa, köszönöm a jó tanácsod, és még leb@szást sem kapsz!:))
További ajánlott fórumok:
- Kínos helyzetbe kerültem
- Teljesen távol kerültem az élettől és az emberektől, régi önmagamtól
- Tanácsot kérnék pasi ügyben. 5 éve vagyunk együtt és most válaszút elé kerültem. Vele, vagy nélküle?
- Újra padlóra kerültem. Egy ideje már jól voltam és olyan...
- Elhelyezkedhetek gyógypedagógiai tanárként, ha az államvizsga csak januárban lesz, de már abszolvált státuszba kerültem?
- Szeretnék menni munkaügyis tanfolyamra, de anno sem kerültem be..mit néznek ilyenkor? Kinek van esélye?