Szeretnék menni munkaügyis tanfolyamra, de anno sem kerültem be..mit néznek ilyenkor? Kinek van esélye? (tudásbázis kérdés)
nem olyan kérdések voltak hanem ezek a szar ilyen kocka ilyen kör.persze én sem vagyok egy lángész de van érettségim meg OKJm meg tudok 2 nyelvet.. nemhiszem h hülye lennék ehhez...
de vmiért nem jött össze,pedig most olyan nagyon szeretném
Nem ez alapján válogatnak, hogy kinek mikor jár le a munkanélkülije, hála égnek!
Ezt nem azért találták ki, hogy meghosszabítsd a munkanélküli viszonyodat, hanem ha nincs piacképes szakmád, akkor legyen!!
na meg ha eleve látták hogy már lejár a munkanélkülim igencsak beválogathattak volna, nem az én hibám hogy hónapok óta keresek és semmi..
nem pesten lakok,egy kisebb város,itt nem egyszerü.
van egy válogatás.és pl én ECDl re mentem volna de semmi köze nemvolt hozzá kellett egy hülye logiai tesztet tölteni...nemtudom mennyi lett jó vagy nem,de utána a többiekkel beszéltem és elég sokat eltaláltam..
most másra mennék de félek megint a hülye teszttöl...
Hogyhogy jó volt a teszted?
Milyen tanfolyamról volt szó, írnál róla részletesebben?
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi által tanfolyam!Mik a feltételek?
- Nem tudjátok, hogy a munkaügyi által támogatott tanfolyamokra heti hány nap kell menni?
- Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamról, tud-e valaki valamit?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Valaki végzett már el munkaügyi központ által valamilyen tanfolyamot?