Tanácsot kérnék pasi ügyben. 5 éve vagyunk együtt és most válaszút elé kerültem. Vele, vagy nélküle? (tudásbázis)
Ne haragudj, hogy azt mondom, hogy anyukád nagy butaságot mondott, hogy jobbat nem kaphatol....
Ez a se veled, se nélküled hosszútávon nem jó..
Döntsd el, hogy szereted-e és mellette eltudod-e képzelni az életed, úgy, hogy ő nem fogad el téged olyannak, mint amilyen ...
Szerintem nem is téged szeret, hanem az ideálját, de mivel kijöttök valamilyen szinten, ezért átvetíti feléd.
A lakás vásárlás, a közös élet felelősséggel jár, nehezebb kilépni belőle, mint egy albérletből, ezen is elkell gondolkodni, itt azért én vizsgálnám a helyedbe az anyagiakat is, hogy melyikünk mivel járul hozzá.
Anyukád hallgasd meg, mert úgy illik, de ez a te életed, és bármikor találhatsz magadnak egy megfelelő társat, férjet, aki tiszteletben tartja a jellemedet, és szeretni is képes úgy, mint a mostani partnered nem.
Sztem ne raboljátok tovább egymás idejét, ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Amiket mond nagyon kifogás-szagú, itt vele van a baj, nem a te melleiddel, ez az ember nem szeret igazán, csak kényelmes, gyáva, alamuszi, semmikép ne menjeteek közös lakásba, inkább gondold át nyugodtan, ésszerűen a dolgokat és merj változtatni!!!
Ne foglalkozz vele mit mond anyukád, v bárki más, ez a te életed, a boldogságon nem szabad megalkudni. Nem lesz könnyű döntés, de utána megkönnyebbülsz, és hidd el megtalálod majd azt aki igazán értékel téged!
"Ha egy pillanatra érezném azt amit Ő akkor nem haboznék"
Ezt nem egészen értem. Azt akarod tudni mit érez a párod? Ez mindenkit érdekelne.
Több válasz is lehetséges. Nem tudhatom mit miért tesz, ezt neked kell kideritened.
Igen, a humor és a normális beszélgetések fontosak egy párkapcsolatban, mint ahogy a kiegyensúlyozott szexuális élet, az egymás megértése és elfogadása, a bizalom, a gondoskodás.
Ezek megvannak nálatok?
Na mindegy. Félek ez nehéz döntés lesz, akárhogy is lesz. Azért még alszok rá, mielőtt döntenék. A szívem egy utolsó esélyért könyörög, az eszem viszont azt mondja semmi értelme. :(
Köszi mindenkinek, a tanácsokat :)
Hát ne haragudj, de ilyen minden bokor alatt terem!!!!!
Anyukádat nem akarom bántani, de ha az én lányomnak mondana ilyeneket a palija, asszem elbeszélgetnék vele, és a lányomat meg óva inteném tőle!
"Nem Ő mondta, hanem Anyukám"
Anyukád mondta, hogy nem szép a melled????
Ez nehéz helyzet, engem zavarna hogy nem látok tisztán ezért mindent megtennék hogy a felszínre kerüljenek a rejtett dolgok is..
Ezt néha csak drasztikus módszerekkel lehet elérni(veszekedés) mert a vita hevében olyanokat vág hozzád amit máskor soha nem mondan el. Én is igy tudtam meg sok mindent :)
Ellentmondás van!
Szakítópróbáztok, baj van a szexuális életetekkel, nem tetszenek neki a melleid, stb.
Ez a teljes összhang?
Amikor nem voltam biztos az érzéseimben én is ezt csináltam a párommal. Hol én szakitottam volna, hol tőle próbáltam kikényszeríteni ugyanezt.
Ha máshogy nem megy kérdezd meg mik a tervei a kapcsolattal, komolyan gondolja-e mert ha igen akkor változtatnia kéne a viselkedésén, hozzáállásán( azon ami neked probléma). Legjobb lenne ha Te is beígérnél valamit pl h elmész vele szűrésre, mert ha csak az ő hibáit sorolod azzal még tüskésebbé teszed.
Ajjajjjjj...
Nem tetszenek neki a melleid?!
Nem értem.
Akkor a pasid most a melleiddel van együtt vagy veled?
Mert ha veled, ha téged szeret, akkor nem jelenthet problémát a melleid milyensége.
Hát, szerintem ez nem párkapcsolat.
Hagyd ott, és eszedbe se jusson lakást venni vele!
Szerintem felesleges volt feltenned a kérdést. Nem érdemel ő meg téged. Hogy lehet valaki ilyen undorító, hogy a saját bnőjét szapulja azért, amiről nem is tehet?!?
És hidd el, a pasik nem azért fognak téged szeretni mert szép a melled, és nem azért nem fognak szeretni mert nem szépek.
Sztem más van a dologban.
Ne a szívedre hallgass! És ilyen emberrel bele ne menj egy lakásvásárlásba. Egyik nap lelép, vagy egyik nap kidob. Furi helyzet lenne...nem?
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Akinek porckopás van a térdében tudna nekem tanácsot adni?