Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogyan keressek munkahelyet? fórum

Hogyan keressek munkahelyet? (tudásbázis)

2013. nov. 14. 22:56
tok egyszeru...az ipari parkrol van egy terkep a bejaratnal,odamesz,lefotozod...rajta van az osszes ceg.. Vagy google maps, az is hozza,csak zoomolj ra rendesen.eleg a terkep nezet,nem kell a muhold. Utolso eset,utcaterkep verzio,ha nem is visz be teljesen,de slk ceg latszik....ha a cegnevek megvannak,google,es a honlapjukon maris megtudsz nemi plusz infot
2013. nov. 14. 20:42
Nem tudod a vállalatok neveit? Biztos ki van irva. Utána interneten keres rájuk. Sokszor hirdetnek web oldalaikon is vagy csak ugy küld el az önéletrajzod nekik e-mailbe
5. Vadkeleti (válaszként erre: 4. - 937a2a883a)
2013. nov. 12. 09:10
Tényleg! Ez eszembe se jutott. Megnézem, van-e ilyen cég. Köszi
2013. nov. 12. 08:10
Sokszor a cégek közvetítő irodán keresztül keresnek embereket. Próbál meg úgy, hogy a környéketeken lévő közvetítő cégek honlapján körülnézel.
2013. nov. 12. 08:02

Vegyi üzem, biztonsági előírások miatt nem lehet szabadon sétálgatni.

Másik: korábban már csináltam olyat, hogy nyakamba vettem a várost, bekopogtattam pár céghez, ami szimpatikus volt. Nagyon lehangoló volt egy idő után azt hallani, hogy "létszámstop van". Látszott, hogy nem a személyemmel van a gond, de akkor is.

2. kisj
2013. nov. 12. 07:55

Miért ne lehetne csak úgy besétálni?

Elmondod, hogy xy céghez jöttél és kész. (hogy miért, az nem tartozik a portásra)

2013. nov. 12. 07:50

Sziasztok!

Van a közelünkben egy ipari park, ami egy nagy gyár területén alakult, a nagy cégből rengeteg kisebb nőtte ki magát. Ezek valamelyikénél szeretnék munkát vállalni, persze ahova a végzettségem megfelelő. Eddig még sehol nem találkoztam az álláshirdetéseikkel, de hallottam már, hogy szoktak keresni munkaerőt.

Hogy kezdenétek hozzá az álláskereséshez ezen cégek valamelyikénél? Ismerőseim közül senki nem dolgozik ott. Mint említettem, ez egy gyárterület, csak úgy besétálni nemigen lehet azzal a céllal, hogy végigjárom a cégeket, hátha pont én kellek nekik.

Minden tanácsot szívesen fogadok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook