Hogyan kell szeretni? (beszélgetés)
Nem kéne egy ugyanilyen ember mint saját magam. :)
Belőlem egy is sok(k).
Na látom nem csak velem csinálták ezt anyámék, hogy nem fizették a tb-met míg nem volt munkám.
Én megértelek, hasonló problémám van, bár nekem inkább a másik véglet, hogy túlzottan próbálok mindent megtenni azokért akik közel állnak hozzám. Nem bírom a stresszt picit sem, a munkahelyemen is már 3szor elsírtam magam, iszonyat ciki volt és hiába próbáltam ellene nem tenni visszatartani,nem ment. Igazi barátnőm sose volt, amikor nekik volt szükségük rám én mindig ott voltam, de fordítva már nem így volt.
Családnál takarítani manapság nem egyszerű történet. Ha nincs gyakorlatod, múltad és jó ajánlásod ebben a szakmában, akkor a kutya sem fog alkalmazni. (szóval, ez az ötlet kuka)
Önkéntes munka. Na, ennek már a nevében is benne van, hogy "önkéntes" Szerinted ezért mi a lótúrót fizetnek? (ötlet, mint pénzkeresési forrás kuka)
Találj ki valami mást.
Milyen végzettséged van?
Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor családban élsz.
Eltartanak, etetnek,itatnak,gondoskodnak rólad.
Nem tudom elhinni, hogy ekkora havi összeget ne fordítsanak Rád.
Látniuk kell, hogy nem érzed jól magad!
Ilyen mentális állapotban nem hiszem, hogy lesz munkád. Ez így a 22-es csapdája.
Csak a tb-t fizesd (kb. 7.000.- Ft/hó) és menj el pszichiáterhez.
Gyorsan,mert nincs ez így jól!!
A tb intézése semeddig nem tart. Bemész a NAV-hoz és csókolom. Kapsz csekkeket, számlaszámot és ennyi.
Jaj!:(
Verekedni valakivel,-úgy, hogy nem tudom felmérni,hogy mekkorát sózok be neki, 5-6 éves koron túl már nem oké.
De sajnos tovább megyek. Szimplán csak játékból verekedni sem tartozik a normálisnak mondott elfoglaltságok közé felnőtt korban.
Valakit megkérni arra, hogy vágja meg magát, mert látni akarod a sebet a testén...nos, az sem normális.
Inkább obszcén, visszataszító. és elborzasztó. Egy normális világban ilyet az emberek nem kérhetnek a másiktól....
A többi leírt dologra már nem is tudok mit reagálni, mert kevés vagyok hozzá:(
Tudom, hogy nem tudok Neked segíteni, mert amiket írtál, azok bizony szerintem elég súlyos dolgok.
Remélem, hogy egy jó orvos tud neked segíteni.
Ezt mire mondják?
Fel tudnál sorolni néhány konkrét példát?
ennyi bőven elég
vannak olyan emberek, akik nem tudják kimutatni a hagyományos ölelkezős, puszilgatós,"szeretlekdrágámmal" elköszönős..stb módon a szeretetüket
szerintem nincs ezzel gond
Végigolvastam az eddigi fórum hozzászólásaidat. Előző témádnál írtad, hogy problémás a lelked, ezzel voltál már szakembernél, vagy csak őrlődsz magadban?
Hogyan kell szeretni, erre nem lehet válaszolni, nincs recept. Magától kell, hogy jöjjön. Mindenkit másképpen és pontosan nem a tárgyakat kell szeretni. A tárgyaknak lehet örülni, lehet szép emlékekkel gondolni rájuk, de nem kell szeretni. Valahol kisiklott az érzelmi világod, ha egy tárgyat ölelgetsz, vagy annak rajzolgatsz.
Egy esetet tudok elfogadni, ha valaki kilépett az életünkből és annyira erős a hiánya, hogy az általa hordott ruhát magunkhoz öleljük, ékszert, amit hordott, mi viseljük.
Mint többen javasolták, keress fel ezzel a problémáddal egy orvost.
ha ennyit tudsz, akkor ez igy van jol, semmi nem koelezo, es nincs csak egy modja annak, h kimutassuk a szeretetunket.
Tobb van, ahanyan vagyunk.
Ne agyaljal ilyen hulyesegeken!
Esetleg egy kutya vagy egy cica??
Sokat tudnak adni, illetve a rejtett érzéseket is ki tudják hozni az emberbôl.
További ajánlott fórumok:
- Ne ítéljetek el, de feltétlen kell szeretni a férjem előző házasságából született gyermekeit?
- Miért kell valakit annyira szeretni, hogy akár az életedet is adnád érte miközben ő semmibe vesz?
- Szerinted hogy kell szeretni?
- Szerintetek kellek én még valakinek, aki szeretni fog?
- Megéri valakit szeretni feltétel nélkül vagy meg kell hagyni a kiskapukat?
- Egyformán kell szeretnie az anyósnak a két menyét?