Megéri valakit szeretni feltétel nélkül vagy meg kell hagyni a kiskapukat? (beszélgetés)
Ha érezted már mi az szeretni, akkor tudod, hogy nem lehet kicsit szeretni, csak teljes szívvel, erőbedobással, odafigyeléssel, odafordulással...a szerelem ha lehet az egyik legelvakultabb fajtája ennek, egy idő után azt érzed, hogy egyek vagytok, hogy mindened hozzá kötődik, még az is ahogyan fogat mosol, hogy egy lüke példát hozzak. A legszebb az egészben, ha ezt ő is így érzi, és rájöttök, hogy együtt minden könnyebben megy, sőt együtt megy igazán az egész, együtt működtök jól.
Szerelmesnek lenni úgy a legjobb, ha elengedheted magad, ha önmagad lehetsz, ha kvázi pucér vagy előtte, ha kiteríted a lapjaidat..nagyon sebezhetővé válsz ez tény, és okosan kell, hogy ezt ne csak az egyik fél tegye meg, és akkor mindkét fél ugyanolyan sebezhető lesz és önfeledten boldog mégis.
Fura dolog ez, de működik, és nincs annál nagyobb boldogság (majd a gyerekeim lesznek egyszer talán), mint amikor valaki mindeneddel, de tényleg mindeneddel együtt szeret és elfogad. ha kiskapukat hagysz és a felszínen lebegtetsz, akkor az illető nem téged szeret meg hanem azt, amit nyilvánosságra hozol magadból előtte.
Én kockáztattam és megérte, immáron majdnem négy éve élek egy remek és nagyon szerető, szerelmes kapcsolatban. Jah, és nem félek, bármi lesz. Ha ne adj isten szakítás lenne a vége egyszer, akkor is úgy érezném, hogy megérte.
Meg kell tanulni azt,mi az a "feltétel nélküli" szeretet...és akkor nem lesz ilyen kérdésed...
A lényeg az,hogy meg kell tanulni "nem birtokolni" a másik felet és akkor működni fog....illetve csak így tud működni.
A másik,ami nagyon fontos,hogy ne legyen semmilyen fajta elvárásod a másik féllel kapcsolatban...hagyni kell,hogy megtörjenek a dolgok...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mostmár értem a gonosz hozzászólást! Azért köszönöm, hogy megtisztelsz a figyelmeddel, de úgy gondolom, hogy a fórumot törölték és ennyivel el van intézve a dolog! Nem tudom miért kell még mindig ezen lovagolni! A "fruska" kifejezésért külön köszönet! :))) Bóknak veszem!
További szép napot nektek!
Engem nem zavar, hogy máshogy hívatod magad.
Csak az a fotó eszembe juttatott egy ocsmány szövegű kis fruskát egy fórumon, amit azóta töröltek.
Volt egy barátnőd is, egymással versenyeztetek ki tud trágárabbul fogalmazni.
Csak ezért érdeklődtem, hogy te ugyanaz vagy-e.
Szerintem ezen kár gondolkodni,először szeress,aztán majd meglátod mi lesz:))
Amúgy sem kell rögtön papás -mamást játszani az első utadba kerülő pasival.
Összeköltözés ráér később is,hova ez a nagy rohanás??:)
Most néztem a fotódat.
Nem rég téged még másként hívtak, nem?
Felületes szeretetért te se várj mást.
Ha így állsz egy szerelemhez, akkor ne csodálkozz, ha a pasi is gyűjtöget.
De az már nem tetszene ugye?
Szia!
Én másfél éve vagyok együtt a párommal és nagyon szeretem. Ez a szerelem jött magától és nem tudtam ellene mit tenni. Most ott tartok, hogy féltékeny vagyok rá, ami még soha nem voltam. Feltétel nélkül imádom. Sajnos viszont kezdem úgy érezni, hogy Ő jól érzi magát mellettem és nem akar letenni arról amit kérek tőle. Félek, hogy hamarosan választás elé kell állítsam: vagy én, vagy az ital.
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?