Hogyan kell sütni a jó kacsamájat? (tudásbázis)
10. 3ac7412569
2014. nov. 28. 09:20
Forró zsiradékban. Ha nem sül át, esélyes a Salmonella, sajnos....
9. 02ab46177b
2014. nov. 27. 23:36
A jót valóban elég így ahogy te csináltad. De nem lehet, hogy véletlenül ez egy rossz kacsamáj volt?
8. Cucicsillag
2014. nov. 27. 23:27
Nahh, ma lattam Ernyei Belat a vacsoracsataban, nezzetek meg a receptjet!
7. Anyagi (válaszként erre: 6. - 49247d048a)
2014. nov. 2. 07:09
Hogy van a gyermek?
6. 49247d048a (válaszként erre: 5. - Cucicsillag)
2014. nov. 1. 23:31
Köszi mindenkinek. Én is mindent túlsütök-sokszor kiszárítok-, mert háklis vagyok az ételre. Ma siettem, éhes volt a banda, gyors kikaptam a zsírból. Gondolkodtam én, hogy lehet hagyni kellett volna még egy kicsit, de addigra felfalták. Na, azóta mélyen alszik, talán ennyi volt és mégsem valami ételmérgezés :-)
5. Cucicsillag
2014. nov. 1. 23:11
Vannak emberek, akiknk magatol a majtol megy a hasuk, nem birjak... Ha nem volt veres belul. Elvileg jonak kell lennie, de en inkabb tulsutom, mintsem alul-iugymond...
4. Katinkaboszi
2014. nov. 1. 22:26
A kacsazsír igen erős az olajhoz szokott gyomornak.
Ha a máj belül már nem volt vörös, akkor átsült.
Hallottam egy olyan vírusról, ami igazából hasmenéssel, hányással jár.
3. 49247d048a
2014. nov. 1. 22:11
Én is gondoltam, hogy setleg a zsírtól van hasmenése, de nem evett sokat. Most alszik, remélem vége a hasmarsnak mert szegényke szenvedett míg görcsölt :-(
2. Anyagi
2014. nov. 1. 22:03
Öt perc bőven elég - szerintem -főleg darabolva.
Viszont, ha nincs a zsírhoz szokva, az simán csinálhat hasmenést!
Manapság általában olajjal főzünk és elszoktunk a zsírtól.
1. 49247d048a
2014. nov. 1. 22:00
Ki, hogy süti a kacsamájat? Hány percig? Én ma kisütöttem jó sok kacsahájat, beletettem a darabojra vágott májat, és kb 5 percig sütöttem. Amiért érdekel ki, hogy csinálja, mert lányomnak hasmenése van, görcsöl. Elképzelhető, h nem sült át a máj ennyi idő alatt?