Hogyan kell olvasztott fehércsokit krémessé SŰRÍTENI? Ha valaki tudja írja le gyorsan! (tudásbázis)
A járatos,meg a hozzáértés két különböző fogalom:))vagy dolog:))
Egyébként a szót te használtad! (hányás)Bocsi
De azért áruld már el,azt hol tanítják,hogy egy olyan krémbe,amiben tejföl(!)meg vaj,meg porcukor van,zselatin kell?
Megmondom nektek őszintén,ilyen kutyulékról még a 45 év alatt sem hallottam.Olyan egyszerű krém,mint a pofon,ha egy-két tábla olvasztott csokit(fehéret is)belekevertek 1/2liter jó habbá vert bianca,vagy hulala tejszínbe,persze már nem melegen,isteni finom,jó állagú krém lesz.Ezek a tejszínek édesek,de aki édesebben szereti,a fekete csokishoz tehet porcukrot,bár én nem tennék.Nekem ez soha nem volt hányadék állagú:))
Ebbe soha nem kell zselatin,pláne keményítő!!!Jujj:))
egyébként honnan vetted ezt a receptet? nekem nem tűnik túl biztatónak. ilyen krémet még nem láttam, igaz hogy csak hobbi szinten, de sokat mozgok a konyhában.
remélem sikerült beszilárdítani, majd írd meg milyen lett. hajrá :)
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok Budapesten fehércsokis forró csokit inni?
- Kaptál már a párodtól olyan sms-t, amitől teljesen elolvadtál, ill. olvasztottál már el Te is valakit?:)
- Tudja valaki, hogyan készül a profitterol bianco fehércsokis?Isteni finom, szeretnék csinálni.
- Fánkot csinálok, és most jutott eszembe, hogy az olvasztott vajat kifelejtettem. Milyen lesz így?
- Imádom az egész mogyorós fehércsokit!
- Leveles tésztából akartam sonkával töltött párnácskákat sütni, de véletlenül vajas tésztát olvasztottam ki. Abból is finom lenne?