Kaptál már a párodtól olyan sms-t, amitől teljesen elolvadtál, ill. olvasztottál már el Te is valakit?:) (tudásbázis kérdés)
Ha szerelmes az ember ez sokkal könnyebben előfordul.
Igen! Igen!
Ezt pont tegnap kaptam,a 8."hófordulónkra"...
"8 hónapja minden más lett Veled és már semmi nem lenne igazán jó Nélküled!Mindenki azt mondta,ne kezdjek Veled,mert különc vagy...de én talán ezt szeretem Benned a legjobban.Szeretem,hogy más vagy,mint a többi lány,szeretem ahogy fintorogsz ha meglátod a porszívót,de ragyog a szemed a cipő boltban.Szeretem,hogy oda égeted a rántottát is,de mindig tudod mit rendelj Nekem enni,mire haza érek.Szeretem,hogy fogalmad sincs hogyan kell bekapcsolni vasalót,de a vasalódeszkán már szeretkeztünk.Szeretlek,mert Nekem sikerült az,amiről titkon minden férfi álmodik...egy élő játék Babával élek.És ha ennek az az ára,hogy soha többet nem eszem házi kosztot,de mindig ilyen meseszép maradsz,hát én vállalom!Szeretlek Baba!"
Itt egy,ettől az ájulás határán voltam ;-)
Sms:Szia!Majdnem lebuktunk.Hétfőn du-n mentem vidékre,és itthon hagytam a telómat.Szerencsére nem olvasta el az sms eket,mert nem ért a telefonomhoz :))))
Válasz:A k...életbe,hogy lehetsz ilyen hülye?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogyan kell olvasztott fehércsokit krémessé SŰRÍTENI? Ha valaki tudja írja le gyorsan!
- Fánkot csinálok, és most jutott eszembe, hogy az olvasztott vajat kifelejtettem. Milyen lesz így?
- Leveles tésztából akartam sonkával töltött párnácskákat sütni, de véletlenül vajas tésztát olvasztottam ki. Abból is finom lenne?