Hogyan kapcsoljam ki a 3G-t az andoriodos mobilomon? (tudásbázis)
Én alapból be sem kapcsolnék egy androidos mobilt,épp emiatt,amiért indítottad a fórumot.
ne hari:)
Az android rendszerek azonos séma alapján működnek.
Főmenü/beállítások(settigns)/hálózat és kapcsolatok(wireless&networks)/ mobil hálózatok (mobile networks)/hálózat kiválasztása(select network) és itt kell lennie 2G only, 3G only és automatic default opciónak. Értelemszerűen a neked megfelelőt válaszd!
Nem tudom hogy angol vagy magyar nyelvű a menüd,de remélem elboldogulsz vele.
Sziasztok!
Azt jó tudni, hogy így az összes adatforgalmadat letiltottad. Ez volt a célod vagy csak a 3G kikapcsolása? Mert a 2 nem ugyanaz.
Illetve ha frissít a telód, az adatforgalommal jár, ha nincs a csomagodban és előfizus vagy a szolgáltatód számlázhat érte és a telefonban való adatforgalom letiltásért nem vállalnak felelősséget.
Nekem x10-em van, de remélem hasonló a tiéd beállítása, mint az enyém :)
Szóval...beállítások->Vezeték nélküli és mobilhálózatok->Mobilhálózatok->Adatforgalomból vedd ki a pipát. De mindenképp szerintem valami adatforgalmas dolgot keress, ha nem így lenne a tiednél.
szia!
milyen telefonod van konkrétan?
Sziasztok!
Pár napja használok egy mobilt, és egyszer véletlen rányomtam valamira, és csatlakozott a netre 3G-vel, kikapcsolom, és újracsatlakozik, és nem találom, hol kapcsoljam ki. Meg le is szeretném tiltani, hogy véletlenül se tudjon rá csatlakozni, ezt hol tudom megtenni?
További ajánlott fórumok:
- El vagyok maradva két havi villany számlával és csak jövö hét pénteken tudom fel adni addig nem kapcsolják ki nekem az áramot?
- A T-comnál hány befizetlen csekk után kapcsolják ki a telefont?
- Szomorú vagyok még mindig...hogy kapcsoljam ki az agyam?
- Nokia 6303i mobilomon eddig a mail-t tudtam használni. Most figyelmeztet, hogy lejár a hozzáférésem, mi lehet a gond?
- Ha nem lett kiköttetve csak le lett mondva a UPC szolgáltatása mennyi idő múlva kapcsolják vissza?
- Létezik olyan, hogy az áramszolgáltató nem kapcsolja ki, csak szünetelteti a szolgáltatást? (a fogyasztó kérésére)